Πάρε καλύτερες κριτικές για το ξενοδοχείο σου!

Γυμναστήριο ξενοδοχείου

Όλο και περισσότεροι επισκέπτες ξενοδοχείων ανά τον κόσμο και την Ελλάδα θεωρούν την υπηρεσία του γυμναστηρίου ως υποχρεωτική για το κατάλυμα που θα επιλέξουν. Ιδιαίτερα σε εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους το ποσοστό εκτοξεύεται. Αυτό οφείλεται στους έντονους ρυθμούς ζωής και την ανάγκη για εκτόνωση από την ένταση της καθημερινότητας. Επιπλέον μία αίθουσα γυμναστηρίου εκσυγχρονίζει μία ξενοδοχειακή μονάδα και της δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Τι πρέπει να προσέξεις!

 

όργανα γυμναστικής για ξενοδοχείο

1. Δώσε τέλος στο "σύνδρομο" των λευκών τοίχων

Η σωστή και προσεγμένη εμφάνιση του χώρου του γυμναστηρίου είναι εκείνη που θα προσελκύσει το βλέμμα, θα αποσπάσει τις καλές κριτικές και σχόλια και θα εκπέμψει τη θετική ψυχολογία που όλοι αναζητούν στο περιβάλλον του ξενοδοχείου. Άλλωστε αν το ξενοδοχείο διαθέτει καλό προφίλ πρέπει να απεικονίζεται σε όλους τους χώρους του. Ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος σε συνδυασμό με την αντίστοιχη άποψη και αισθητική του περιβάλλοντα χώρου σίγουρα θα αποτελεί επιπλέον διαφήμιση για το ξενοδοχείο σας. Και μην ξεχνάς το πιο σημαντικό... φως! Ιδιαίτερα αν το κοινό σου είναι κατά κύριο λόγο ξένοι τουρίστες, μην ξεχνάς ότι ήλιος και Ελλάδα είναι όροι αλληλένδετοι.

 

2. Υπηρεσίες Service & After sales

Μην αφήνεις τα όργανα γυμναστικής χώρις service. Και η καλύτερη εποχή για να το κάνεις είναι τώρα! Η καλοκαιρινή σεζόν έχει περάσει και ήδη πολλά ξενοδοχεία αρχίζουν προετοιμασίες για την επόμενη. Μην αφήνεις ανοιχτές υποθέσεις για την τελευταία στιγμη. Service στα όργανα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο, για τη συνέχιση της καλής λειτουργίας αλλά και την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους. Μία επίσης καλή κίνηση είναι η ανά τακτά χρονικά διαστήματα προσθήκη μικροεξοπλισμού για να μην χάνεις επαφή με τα trends της γυμναστικής.

Βρες ολοκληρωμένες λύσεις συντήρησης για τα όργανα γυμναστικής σου

service οργάνων γυμναστικής ξενοδοχείου

 

όργανα γυμναστικής για αίθουσα γυμναστηρίου ξενοδοχείου

3. Κάνε σωστή επιλογή οργάνων

Ίσως το πιο σημαντικό στάδιο στην πορεία για τη δημιουργία μίας αίθουσας γυμναστηρίου είναι η σωστή επιλογή οργάνων. Όλα τα όργανα δεν ταιριάζουν σε όλους τους ανθρώπους και δεν είναι για όλες τις χρήσεις. Πρέπει να λάβεις υπόψιν σου το ηλικιακό εύρος, την ιδιοσυγκρασία ακόμα και την εθνικότητα των επισκεπτών του ξενοδοχείου σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Σίγουρα εκείνο που επιδιώκεις είναι να χρησιμοποιείται η αίθουσα γυμναστηριού και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μία βασική αίθουσα γυμναστηρίου σε ένα ξενοδοχείο θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένα συνδυασμό 6 οργάνων γυμναστικής Cardio και Μυϊκής Ενδυνάμωσης.

 

σχεδιασμός γυμναστηρίου ξενοδοχείου

 

Ή απλά επέλεξε τον σωστό προμηθευτή!

 

Η ΛΕΟΣ Α.Ε. με την 30ετή εμπειρία στο χώρο του σχεδιασμού και εξοπλισμού αιθουσών γυμναστηρίου διαθέτει σίγουρα την εμπειρία για τη διαχείριση και εκτέλεση οποιουδήποτε έργου με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα.
Άλλωστε οι συνεργασίες μας είναι αυτές που μιλούν για εμάς.

 

εξοπλισμός αίθουσας γυμναστηρίου ξενοδοχείου

αίθουσα γυμναστηρίου ξενοδοχείου

γυμναστήριο ξενοδοχείου

 

όργανα γυμναστηρίου ξενοδοχείου

αίθουσα γυμναστικής ξενοδοχείου

εξοπλισμός αίθουσας γυμναστικής ξενοδοχείου

 

αίθουσα indoor cycling ξενοδοχείου

αίθουσα γυμναστηρίου ξενοδοχείων

κατασκευή αίθουσας γυμναστηρίου ξενοδοχείου

 

Μοιραστείτε το όραμά σας και αφήστε μας να το κάνουμε πραγματικότητα! 

Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε κάποιο γυμναστήριο ή να ανακαινίσετε το χώρο σας, ελάτε να προβληματιστούμε μαζί.

Ζητήστε να μιλήσετε με έμπειρο συνεργάτη μας στο 210 953 6512 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Επικοινωνήστε μαζί μας