Τεχνολογία S-FIT: Προπονηθείτε διασκεδάζοντας!

kettler s-fit line

Η σειρά Kettler S-FIT όχι μόνο εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό της, αλλά σε συνδυασμό με την τεχνολογία S-FIT και το S-FIT APP θα σας επιτρέψει να ασκείτε τον έλεγχο του οργάνου γυμναστικής σας από το smartphone σας μέσω Bluetooth.


Έτσι, μπορείτε να διαχειριστείτε, να μεταφέρετε και να μοιραστείτε τα αποτελέσματα της προπόνησής σας. Αυτό που ξεκίνησε με το Racer S θα συνεχιστεί με συνέπεια και στα Ergo S, Skylon S και Unix S. Επανάσταση στον κόσμο του home fitness.

 

 


 

App FunFUN

Στη λειτουργία FUN "κάψτε" εύκολα τα burgers, την πίτσα και την κόκα κόλα.
Επιλέξτε το αντίστοιχο ποσό θερμίδων που καταναλώσατε μέσα στην ημέρα και ξεκινήστε την προπόνηση σας. Το S-FIT App θα σας καθοδηγήσει ώστε να τα κάψετε γρήγορα με μια αποτελεσματική προπόνηση.
Συγχρονιστείτε με τον λογαριασμό σας στο KETTFIT ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας μέσω του Facebook.

 

App ChallengeCHALLENGE

Στη λειτουργία CHALLENGE θα βρείτε ρεαλιστικές διαδρομές άσκησης με διαφορετικά προφίλ εδάφους.
Αν είστε ανταγωνιστικοί τύποι μπορείτε να διοργανώσετε και να συμμετάσχετε σε δικούς σας εικονικούς αγώνες on line σε τρία διαφορετικά επίπεδα εικονικών διαδρομών. Ζήστε μια ρεαλιστική αγωνιστική ατμόσφαιρα απο την άνεση του σαλονιού σας και πανηγυρίστε τη νίκη σας με τους φίλους σας στο facebook.

 

App ExpertEXPERT

Στη λειτουργία EXPERT μπορείτε να έχετε μια λεπτομερή καταγραφή όλων των σημαντικών δεδομένων της προπόνησης σας. Έτσι, οι αθλητές μπορούν τώρα να καταγράφουν τα πάντα, την ακριβή ταχύτητα, την απόσταση και τον καρδιακό παλμό, έτσι όπως απαιτείται σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα. Η αξιολόγηση γίνεται διαθέσιμη στον προπονητή σας μέσω της απευθείας σύνδεσης στην προπονητική κοινότητα KETTFIT.