Καριέρα στη ΛΕΟΣ Α.Ε.

Δημιούργησε τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ καριέρα που σου ταιριάζει!

Εάν το πάθος, ο ενθουσιασμός, η δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός απέναντι σε πελάτες και συναδέλφους είναι μερικά πράγματα που σε διακρίνουν, εμείς θα χαρούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Ψάχνουμε συνεχώς ανθρώπους – συνεργάτες που θα συνεχίσουν μαζί μας  την κερδοφόρα ανάπτυξή μας στην ελληνική αγορά. Στόχος μας μέσα από κάθε συνεργασία είναι η ανάπτυξη των προσωπικών δεξιοτήτων και της εταιρικής αποτελεσματικότητας.

Αναζητούμε τις εξής ειδικότητες:

  • Πωλητές-Πωλήτριες, με προϋπηρεσία, άνεση στην επικοινωνία, γνώση αγγλικών, Η/Υ, περιοχή Καλλιθέα. Πλήρης απασχόληση.
  • Νέα για το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών & Γραμματείας, άνεση στην επικοινωνία, άριστη γνώση αγγλικών, Η/Υ, περιοχή Κρυονέρι. Πλήρης απασχόληση.
  • Συνεργάτες γυμναστές με άνεση στην επικοινωνία. Επιθυμητή γνώση αγγλικών & Η/Υ, περιοχή Αθήνα. Πλήρης απασχόληση.

Συνέχισε την ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή στείλε μας το βιογραφικό σου στο info@leos.gr.


Η ΛΕΟΣ AE βεβαιώνει ότι τα στοιχεία που μας γνωρίζετε θα τηρηθούν με εμπιστευτικότητα και δεν θα δημοσιοποιηθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997, Ν. 3471/2006) καθώς και τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας