Όργανα γυμναστικής για το σπίτι

Όργανα γυμναστικής για το σπίτι-ΛΕΟΣ ΑΕ

Όργανα γυμναστικής για το σπίτι, κορυφαίας ποιότητας!

Διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα στατικά, κωπηλατικές, πάγκοι γυμναστικής και πολυόργανα! Γυμναστική στο σπίτι με προϊόντα πρωτοποριακά, αξιόπιστα, λειτουργικά και αποδοτικά από τους leader της παγκόσμιας αγοράς fitness!

Στη Λέος ΑΕ επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού. Έχουμε καταφέρει να κάνουμε την άσκηση στο σπίτι απαραίτητη για την καθημερινή φροντίδα της υγείας όλων μας.

Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της Λέος ΑΕ σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη και πλήρως αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Αγαπήστε την άθληση!

 

Διάδρομοι γυμναστικής για το σπίτι

Είναι η καλύτερη επιλογή για βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της δύναμης και της αντοχής του σώματος, για την ενδυνάμωση της καρδιάς ή την απώλεια βάρους.

Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά διαδρόμου γυμναστικής για το σπίτι; Το μέγεθος της επιφάνειας βάδισης, την ισχύ του κινητήρα, το ποιοτικό αντικραδασμικό δάπεδο, τα προγράμματα άθλησης και κυρίως την αξιοπιστία του κατασκευαστή.

Δείτε τους διαδρόμους.

Ποδήλατα γυμναστικής για το σπίτι

Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά ποδηλάτου γυμναστικής για το σπίτι; Τη στιβαρότητα του σκελετού, την εργονομία του, το βάρος τροχού, το είδος αντίστασης και πώς αυτό απεικονίζεται στην οθόνη, τα προγράμματα άθλησης και φυσικά την αξιοπιστία του κατασκευαστή.

Τα εργομετρικά ποδήλατα διαθέτουν μηχανισμούς με τους οποίους μπορείτε να καθορίσετε με ακρίβεια τις παραμέτρους της άσκησης με βάση το παραγόμενο έργο σε watt. Γνωρίζετε ακριβώς την πρόοδο της φυσικής σας κατάστασης και πόσο κοντά βρίσκεστε στο στόχο σας. Ιδανικά για χρήστες με αθλητικούς στόχους ή για αποκατάσταση.

 Δείτε τα ποδήλατα.

 

Ελλειπτικά μηχανήματα για το σπίτι

Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά ελλειπτικού οργάνου γυμναστικής για το σπίτι; Τη θέση του τροχού -μπροστά ή πίσω, τη στιβαρότητα του σκελετού, την εργονομία, το είδος αντίστασης, το βάρος τροχού, το μήκος διασκελισμού, τις συνολικές διαστάσεις, τα προγράμματα άθλησης και φυσικά την αξιοπιστία του κατασκευαστή. 

Δείτε τα ελλειπτικά

Κωπηλατικές μηχανές για το σπίτι

Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά κωπηλατικής μηχανής για το σπίτι; Το επίπεδο εμπειρίας σας, το στόχο σας, τη στιβαρότητα του σκελετού, την εργονομία, το είδος αντίστασης, τα προγράμματα άθλησης και κυρίως την αξιοπιστία του κατασκευαστή. 

Δείτε τις κωπηλατικές.

 

Πολυόργανα γυμναστικής για το σπίτι

Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά πολυοργάνου για το σπίτι; Το επίπεδο εμπειρίας σας, το είδος ασκήσεων που θέλετε να κάνετε, πόσα κιλά βάρους αντέχει, τη στιβαρότητα του σκελετού, την εργονομία, τη γενικότερη ποιότητα και το καλό όνομα του κατασκευαστή.  

Δείτε τα πολυόργανα.

Πάγκοι γυμναστικής για το σπίτι

Τι πρέπει να προσέξω για την αγορά πάγκου γυμναστικής για το σπίτι; Το επίπεδο εμπειρίας σας, το είδος ασκήσεων που θέλετε να κάνετε, πόσα κιλά βάρους αντέχει, τη στιβαρότητα του σκελετού, την εργονομία, τη γενικότερη ποιότητα και το καλό όνομα του κατασκευαστή.   

Δείτε τους πάγκους.