iFIT ο δικός σου προπονητής

1 Σεπτεμβρίου 2023

iFIT ο δικός σου προπονητής

Βάλε τη φόρμα σου και φύγε για ταξίδι στις 7 ηπείρους.

Ευχήθηκες ποτέ να μπορούσες να περπατήσεις ή να τρέξεις στα πιο απομακρυσμένα σημεία του κόσμου; Να έχεις την καλύτερη fitness καθοδήγηση στις καθημερινές σου δραστηριότητες, στις συνήθειες, στη χαλάρωση, στη διατροφή; Να είναι η προπόνηση στο διάδρομο γυμναστικής σου η πιο αγαπημένη ώρα της ημέρας;

Τα δεδομένα στο fitness έχουν αλλάξει. Η τεχνολογία έχει ανοίξει απίστευτους ορίζοντες σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και υγείας δίνοντας λύσεις σε προβλήματα κι επιθυμίες μας.

Αυτό που ζητάς, υπάρχει!

Ανακάλυψε τον υπέροχο κόσμο του iFIT App! Τη διαδραστική προπονητική εφαρμογή με τους εκατομμύρια fitness fans σε 120 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με 17.000+ καθηλωτικά sessions προπόνησης από τους 130+ πιο δημοφιλείς επαγγελματίες trainers. Είναι όλα όσα ευχήθηκες και ακόμη πολύ περισσότερα!

Ζεις κάθε διαδρομή σα να είσαι εκεί!

Ενώ βρίσκεσαι στο διάδρομο γυμναστικής, τρέχεις στους δρόμους της Αθήνας βλέποντας τις καφετέριες που πηγαίνεις για καφέ και τη θέα από τα μοναστήρια των Μετεώρων στην κορυφή των βράχων που σου κόβει την ανάσα. Περπατάς στα θαυμαστά μονοπάτια της Αρχαίας Αιγύπτου σε διαδρομές περιπάτου με οδηγό τον iFIT trainer Ramy Romany και, ταυτόχρονα, μαθαίνεις την ιστορία τους.

Κάνεις τζόκινγκ σε ένα λόφο της Παταγονίας μαζί με τον iFIT μαραθωνοδρόμο Tommy Rivers Puzey, ο οποίος χάρη στην πρόσβαση αυτόματου ελέγχου που διαθέτει στο συμβατό διάδρομό σου, προσαρμόζει αυτόματα την κλίση του οργάνου στο 37% και την ταχύτητά του στα 3,5 km/h.

Νιώθεις την ένταση των κινήσεών του σα να βρίσκεσαι πραγματικά εκεί. Η τεράστια οθόνη αφής κρατά το βλέμμα σου κολλημένο στη διαδρομή. Την ίδια στιγμή τα πόδια σου ακολουθούν χωρίς διαμαρτυρίες!

Και δε σταματάς εκεί!

Τρέχεις σε παραλίες του Όρεγκον, στο Βασιλικό Εθνικό Πάρκο της Αυστραλίας, στην Ολλανδία, στη Χαβάη, στη Βολιβία, στην Ιορδανία. Εξερευνάς μαγικά μονοπάτια και τουριστικές διαδρομές κάνοντας ποδήλατο στην Καραϊβική, στο Σικάγο, στη Γαλλική Πολυνησία, στην Κόστα Ρίκα.

Δοκιμάζεις τις αντοχές σου στο ελλειπτικό ανεβαίνοντας τα βουνά του Κολοράντο, βλέπεις τον ήλιο να ανατέλλει κάνοντας κωπηλατική στη θάλασσα της Μαρτινίκας.

Χιλιάδες ακόμη προορισμοί θα σε κάνουν να αναζητάς την ώρα της προπόνησής σου καθημερινά.

Κάθε σειρά προπόνησης έχει επιλεγεί μετά από εξαντλητική έρευνα της iFIT ομάδας παραγωγής έτσι ώστε η διαδρομή να προσφέρει προπονητικό ενδιαφέρον διαβαθμισμένης δυσκολίας, περιπλάνηση αντίστοιχη ενός τουριστικού οδηγού, εκπληκτικής ομορφιάς τοπία, πανοραμική θέα, νέες γνώσεις. Χωρίς να φύγεις από το χώρο σου, χωρίς σακίδιο, χωρίς κόπο.

 

 

Καθηλωτικές εικόνες

Καθηλωτικές εικόνες

Τα videos του iFIT App δεν είναι κάτι για να μας κάνει απλά να ξεχαστούμε την ώρα που κάνουμε προπόνηση στο ποδήλατο ή στην κωπηλατική.

Είναι ολοκληρωμένες σειρές προπονητικού στόχου από ειδικούς προπονητές.

Είναι υπερπαραγωγές ξενάγησης νέων τόπων και κατακλυσμός μοναδικών εικόνων από το έδαφος ή από drone στα ομορφότερα σημεία του πλανήτη μας.

Είναι γνωριμία με ντόπιους πληθυσμούς.

Είναι το καθημερινό μας κίνητρο για άσκηση.

Προπονήσου Καλύτερα μαζί με τους Καλύτερους

Κάθε iFIT trainer έχει τη δική του μοναδική πορεία στο fitness. Απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερους από 130 iFIT Trainers.

 

Είναι υπαρκτά πρόσωπα, με χιλιάδες followers, και όλοι τους ξέρουν ότι η σωστή προπόνηση απαιτεί, συνεχή ενθάρρυνση, άριστη καθοδήγηση και συνέπεια. Στα videos, δεν κυνηγάς απλά την πλάτη τους. Σου δίνουν συνεχώς συμβουλές προπόνησης, διατροφής, οδηγίες πώς να ξεπεράσεις κάθε δύσκολο σημείο. Δεν είσαι ποτέ μόνος σου.

Και αν θελήσεις κάτι πιο… απλό, έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις τη δική σου προσωπική διαδρομή προπόνησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των Google maps και να ξαναζείς το αγαπημένο σου μονοπάτι χειμώνα-καλοκαίρι. Ή μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στις προγραμματισμένες Live streaming προπονήσεις των προπονητών στο studio.  Ή να προσφέρεις στον εαυτό σου sessions yoga και ενσυνειδητότητας για να χαλαρώσεις, να γεμίσεις θετική ενέργεια, να διώξεις το στρες.

Διάλεξε τον δικό σου εξοπλισμό iFIT

Για την ολοκληρωμένη εμπειρία με την προπονητική εφαρμογή iFIT, θα χρειαστείς συμβατό εξοπλισμό διασύνδεσης, όπως είναι τα πρωτοποριακά όργανα γυμναστικής της αμερικάνικης NordicTrack και Proform. Προσαρμόζουν αυτόματα κλίση και ταχύτητα από τον προπονητή του video για να προσομοιάσουν τις πραγματικές συνθήκες δυσκολίας του δρόμου.

Προσφέρουν άψογη εικόνα και ήχο, ζωντανεύοντας έναν άλλο κόσμο γύρω σου. Το κάνουν ΑΛΗΘΙΝΟ!

.