Δάπεδα

22 Νοεμβρίου 2023

Δάπεδα

ΔΑΠΕΔΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Το ίδιο σημαντικό με την ποιότητα του εξοπλισμού που επιλέγετε για το γυμναστήριο, το προπονητικό κέντρο ή το κέντρο αποκατάστασης είναι το δάπεδο γυμναστηρίου που θα χρησιμοποιήσετε. Η LEOS γνωρίζει ότι το δάπεδο γυμναστηρίου υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της άνεσης και της ασφάλειας για όλους τους ασκούμενους.

Αυξήστε την αντικραδασμική προστασία και την ασφάλεια με το δάπεδο γυμναστικής. Ένα καλής ποιότητας δάπεδο γυμναστηρίου θα βοηθήσει στην προστασία των γονάτων και των αστραγάλων των ασκουμένων από τραυματισμό. Το καλό δάπεδο είναι επίσης σημαντικό επειδή πολλές από τις σημερινές αθλητικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν πολλά άλματα και τα υψηλής ποιότητας χαλάκια γυμναστικής θα μειώσουν τη δύναμη της πρόσκρουσης στα πόδια. Στην περιοχή των ελεύθερων βαρών, οι άνθρωποι μπορεί να ρίξουν αλτήρες, μπάρα και άλλα αξεσουάρ. Ένα παχύ στρώμα δαπέδου γυμναστηρίου από καουτσούκ προστατεύει το δάπεδο και μειώνει τον ήχο από αυτές τις κρούσεις.

 

Εν ολίγοις, τα δάπεδα από καουτσούκ δημιουργούν απλώς ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο γυμναστήριο σας.

ΕΙΔΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΡΟΛΟ

Τα ελαστικά ρολά δαπέδου είναι ιδανικά για την αποτελεσματική προστασία εκτεταμένων περιοχών άσκησης. Σχεδιασμένα για να αντέχουν στην συνεχή χρήση και στις πιο απαιτητικές συνθήκες καλύπτοντας μεγαλύτερες επιφάνειες προσφέρουν ασύγκριτη ανθεκτικότητα και ασφάλεια.

ΠΛΑΚΑΚΙ

Το  δάπεδο πλακάκι είναι μια δημοφιλής επιλογή για μεγαλύτερα εμπορικά γυμναστήρια και μπορεί απλά να τοποθετηθεί κάτω από εξοπλισμό προπόνησης με βάρη ή εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης, όπως ποδήλατα, διαδρόμους, ελλειπτικά κ.α.

ΤΑΤΑΜΙ ΔΑΠΕΔΟ

Το δάπεδο "tatami" χρησιμοποιείται για γυμναστήρια και άλλους αθλητικούς χώρους. Τα δάπεδα γυμναστηρίων tatami συνήθως είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά που προσφέρουν αντοχή, αντιολισθητικές ιδιότητες και απορρόφηση κραδασμών. Τα δάπεδα αυτά σχεδιάζονται για να παρέχουν έναν ασφαλή και άνετο χώρο για την εκτέλεση αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως yoga-pilates , πολεμικές τέχνες και άλλες αθλητικές δραστηριότητες που απαιτούν ειδικά χαρακτηριστικά δαπέδου.

Τα δάπεδα γυμναστηρίων tatami συνήθως είναι εύκολα στη συντήρηση και παρέχουν μια επιφάνεια που καθιστά εύκολο τον καθαρισμό μετά την άσκηση. Επίσης, η αντοχή στο νερό και η αντίσταση στον ιδρώτα είναι συχνά χαρακτηριστικά που προσθέτουν στην λειτουργικότητα αυτών των δαπέδων.

Είτε το δάπεδό σας προορίζεται για οικιακή χρήση είτε για να εξοπλίσετε μια μεγάλη προπονητική εγκατάσταση, η LEOS διαθέτει λύσεις δαπέδου γυμναστηρίου που θα είναι αποτελεσματική και ασφαλής για όλους τους τύπους άσκησης.

ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

Ο χλοοτάπητας με & χωρίς διαγράμμιση (χλοοτάπητας γυμναστηρίου) είναι μια επιφάνεια που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του χλοοτάπητα με ειδικές γραμμές ή σχέδια που είναι κατάλληλα για γυμναστήρια ή άλλους αθλητικούς χώρους. Αυτές οι γραμμές μπορούν να περιλαμβάνουν διαγράμμιση για την εκτέλεση διαφόρων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Οι χλοοτάπητες γυμναστηρίου συνήθως είναι κατασκευασμένοι από υλικά που προσομοιώνουν το γρασίδι, ενώ παράλληλα προσφέρουν επαρκή αντίσταση και απορρόφηση κραδασμών για τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι διαγραμμίσεις και τα σχέδια που περιλαμβάνονται στον χλοοτάπητα γυμναστηρίου είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τους αθλητές στην εκτέλεση των αθλητικών τους δραστηριοτήτων.

.