ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SERVICE

service treadmill-leos.gr
Η τεχνική υποστήριξη είναι μια από τις βασικές μας αξίες.

Γνωρίζοντας τι σημαίνει να έχετε ένα χαλασμένο όργανο άθλησης στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικής υποστήριξης με σκοπό την ολοκλήρωση του αιτήματος σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Συντήρηση οργάνων γυμναστικής

Η συντήρηση των οργάνων γυμναστικής είναι σημαντική για τη διατήρηση της ασφάλειας, την μακροζωία τους και την διατήρηση της αποτελεσματικότητάς τους.

Μερικές βασικές οδηγίες για τη συντήρηση των οργάνων γυμναστικής:

Καθαρισμός: Καθαρίστε τα όργανα μετά από κάθε χρήση. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι με ήπιο απορρυπαντικό για την αφαίρεση του ιδρώτα και της βρωμιάς. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη της διάβρωσης και την διατήρηση της υγιεινής.

Έλεγχος: Ελέγχετε τα όργανα για οποιαδήποτε φθορά, ρωγμές ή υπολειπόμενα κομμάτια. Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε ζημιά, επισκεφθείτε ή καλέστε μας  για επισκευή ή αντικατάσταση.

Συναρμολόγηση και μεταφορά οργάνων γυμναστικής

Η συναρμολόγηση των οργάνων γυμναστικής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του οργάνου. Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή που παρέχονται με το κάθε όργανο γυμναστικής. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, σκεφτείτε να καλέσετε εμάς για τη συναρμολόγηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και την ορθή λειτουργία του οργάνου.

Η μεταφορά των οργάνων γυμναστικής μπορεί να είναι μια διαδικασία που απαιτεί προετοιμασία και προσοχή, ιδίως εάν πρόκειται για μεγάλο και βαρή εξοπλισμό.

Οι τεχνικοί μας με την μακροχρόνια εμπειρία τους θα οργανώσουν και θα μεταφέρουν με ασφάλεια από ένα όργανο γυμναστικής μέχρι και ολόκληρο επαγγελματικό εξοπλισμό.

Επισκευή οργάνων γυμναστικής

Ζητήστε τεχνική υποστήριξη από απόσταση ή στον χώρο σας

Κεντρικό πανελλήνιο βλαβοληπτικό κέντρο. Κρατείται ιστορικό για όλα τα μηχανήματα. Ειδικό CRM καταγραφής των αιτημάτων - Διεκπεραίωση 6000 αιτημάτων ετησίως.

Διάγνωση βλάβης και δρομολόγηση λύσεων την ίδια μέρα.

Χρόνος ανταπόκρισης 1 με 2 ημέρες.

Επισκευή μηχανημάτων όλων των εταιρειών

Η επισκευή μηχανημάτων άλλων εταιρειών απαιτεί προσοχή, επαγγελματικότητα και συχνά την άδεια ή την έγκριση της εταιρείας κατασκευής.

Οι έμπειροι τεχνικοί της LEOS S.A. μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και επίλυσης προβλημάτων διαφόρων μηχανημάτων θα δώσουν λύση στο πρόβλημα σας άμεσα και οικονομικά.

Επίδειξη λειτουργίας μηχανημάτων

Εάν χρειάζεστε έναν τεχνικό για την επίδειξη ενός μηχανήματος, είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε σας απορία και να παρουσιάσουμε βήμα-βήμα τη λειτουργία του οργάνου γυμναστικής που έχετε αγοράσει.

Ζήτηση ανταλλακτικών

Η αποθήκη ανταλλακτικών της Leosείναι πάντα εφοδιασμένη.

35.000 κωδικοί  stock ανταλλακτικών είναι άμεσα διαθέσιμη για να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο παράδοσης