Επιδότηση Γυμναστηρίων

12 Δεκεμβρίου 2023

Επιδότηση Γυμναστηρίων

.

Η Leos σε συνεργασία με την συμβουλευτική εταιρεία DNG

στοχεύουν στη συνεχή διεύρυνση των επιχειρηματικών συμμαχιών για την παροχή υπηρεσιών και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας για την υγιή ανάπτυξη των γυμναστηρίων-πελατών τους. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας.

Ανταποκρίνεται στις εξελίξεις

της αγοράς και θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία.

Με Στόχο

τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων του fitness, την προσαρμογή στις νέες τάσεις.

Με έμφαση

στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξατομικευμένη εμπειρία των πελατών.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ CARDIO

Η ανανέωση εξοπλισμού cardio μπορεί να πραγματοποιηθεί για διάφορους λόγους, όπως η αναβάθμιση του εξοπλισμού για να προσφέρει νεότερες, σύγχρονες λειτουργίες, η επιδιόρθωση παλαιού εξοπλισμού που έχει υποστεί φθορές, ή ακόμα και η επέκταση του γυμναστηρίου με περισσότερο εξοπλισμό.

Στη LEOS S.A. δίνουμε στοχευμένες λύσεις για μικρές ή μεγάλες αίθουσες άθλησης. Μελετάμε και σχεδιάζουμε το χώρο σας με βάση την απαιτούμενη δυναμική και σας προσφέρουμε το ιδανικό πακέτο εξοπλισμού, στην καλύτερη τιμή.

To τεχνικό τμήμα της LEOS S.A. έχοντας αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικής υποστήριξης με σκοπό την ολοκλήρωση του αιτήματος του πελάτη στο συντομότερο δυνατό χρόνο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Η συντήρηση είναι σημαντική για τη διατήρηση της απόδοσης και της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας.

INDOOR CYCLING ROOM

INDOOR CYCLING ROOM

Η δημιουργία ενός indoor cycling room είναι μια ελκυστική επιλογή για τα γυμναστήρια που επιθυμούν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία προπόνησης στους πελάτες τους. Αποτελεί μία σύγχρονη τάση στον χώρο της φυσικής κατάστασης και της γυμναστικής.

Τα indoor cycling rooms μπορούν να δημιουργήσουν μια κοινότητα γύρω από το fitness, με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για την ποδηλασία.

 

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας, όπως οθόνες και εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέρει μια διασκεδαστική και προσαρμοσμένη εμπειρία ποδηλασίας, προσθέτοντας αξία στην εμπειρία των χρηστών.

Η συνδυασμένη εμπειρία ποδηλασίας με την ψυχαγωγία, την τεχνολογία και την κοινότητα καθιστούν τα indoor cycling rooms μια ελκυστική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη φυσική δραστηριότητα.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΣ

Η ανανέωση μηχανημάτων δύναμης για ένα γυμναστήριο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων του χώρου, του προϋπολογισμού και των στόχων του γυμναστηρίου.

 

H επιλογή μηχανημάτων δύναμης πρέπει να είναι σχεδιασμένη με γνώμονα τις ανάγκες και τους στόχους του γυμναστηρίου, παρέχοντας μια ισορροπημένη και ποικιλόμορφη εμπειρία για τους χρήστες.

 

· Plate-Loaded Machines

· Selectorized Machines (TOORX , BODYTONE, DUAL (διπλές μηχανές)

HIGH-INTENSITY INTERVAL TRAINING

HIGH-INTENSITY INTERVAL TRAINING

Η δημιουργία ενός χώρου για υψηλής έντασης προπόνηση (HIIT - High-Intensity Interval Training) απαιτεί προετοιμασία και σκέψη για να δημιουργήσετε έναν χώρο που θα ενθαρρύνει και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασκούμενων.

 

Προμηθευτείτε εξοπλισμό HIIT όπως κωπηλατικά, air bike, διάδρομο curve, βάρη, kettlebells, σάκους μποξ, σχοινιά για άλματα, πλατφόρμες για βήματα, και TRX.

Προσφέρετε ποικιλία στις προπονήσεις των πελατών σας για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον.

PILATES REFORMER

Η δημιουργία ενός χώρου Pilates reformer απαιτεί προσεκτική προετοιμασία και επιλογές για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό και άνετο χώρο.

Ένας χώρος Pilates Reformer μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον για την άσκηση και την επίτευξη των στόχων ευεξίας των πελατών σας.

Στη LEOS θα μπορέσετε να επιλέξετε εκτός από το βασικό εργαλείο που είναι η προμήθεια reformer καθώς και τη προσθήκη άλλων αξεσουάρ όπως το Pilates Cadillac, το Pilates Chair, και τα Pilates Barrels για μεγαλύτερη ποικιλία ασκήσεων.

Προσθέστε στρώματα για άσκηση και αξεσουάρ yoga pilates που θα χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των ασκήσεων στο πάτωμα. Σε συνδυασμό με αξεσουάρ Pilates, όπως τις μπάλες, τα λάστιχα και τα δαχτυλίδια, μπορείτε να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε για να μπείτε στο πρόγραμμα.

.