PILATES

PILATES

Pilates Reformer

Το Pilates είναι ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης που δυναμώνει και τονώνει το σώμα. Οι δημοφιλείς ασκήσεις χαμηλής πρόσκρουσης που αναπτύχθηκαν από τον Joseph Pilates συνδυάζουν τη σταθεροποίηση του πυρήνα, τη δύναμη, την ευελιξία, την ισορροπία και τη σωστή ευθυγράμμιση με έννοιες όπως η προσοχή, οι τεχνικές αναπνοής και η ρευστότητα της κίνησης.

Το Reformer παρέχει ποικιλία για μια απίστευτη προπόνηση ολόκληρου του σώματος μέσα σε λίγα λεπτά.

Τι να προσέξεις
 • Ποιότητα Κατασκευής

  Βεβαιώσου ότι το Reformer είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά. Πρέπει να είναι ανθεκτικό, σταθερό και να αντέχει στη χρήση κατά τη διάρκεια του χρόνου.

 • Ρυθμιζόμενη Αντίσταση

  Ελέγξτε αν το Reformer έχει ρυθμιζόμενη αντίσταση, που σου επιτρέπει να προσαρμόζεις τη δυσκολία των ασκήσεων ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 • Μέγεθος και Χώρος

  Βεβαιώσου ότι έχεις αρκετό χώρο για το  Reformer και ότι το μέγεθος του αντιστοιχεί στον διαθέσιμο χώρο σου. Επίσης, εάν πρόκειται να το μετακινείς συχνά, εξασφάλισε ότι είναι εύκολο στη μεταφορά.

 • Επιπλέον Χαρακτηριστικά

  Ελέγξτε αν έχει άλλα χαρακτηριστικά που θεωρείς σημαντικά, όπως ρυθμιζόμενα προσκέφαλα, χειρολαβές, κλπ.

Οι ασκήσεις στο κρεβάτι είναι συνήθως μικρές και ελεγχόμενες, επικεντρώνοντας στη σωστή τεχνική και τον έλεγχο της αναπνοής. Το κρεβάτι προσφέρει στήριξη και ευκολία στην εκτέλεση των ασκήσεων.

Είναι μια καλή επιλογή για όσους έχουν προβλήματα υγείας ή περιορισμούς κινητικότητας, καθώς παρέχει μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο άσκησης. Επίσης, είναι εξαιρετική για όσους θέλουν να ενισχύσουν τον πυρήνα τους και να βελτιώσουν τη σταθερότητά τους.

cadillac reformer este-leos.gr

CADILLAC REFORMER

Το Cadillac Reformer της ESTE σε συνεργασία με την ALPHA PILATES SYSTEMS ανήκει στην κορυφή των οργάνων γυμναστικής της μεθόδου Pilates. Παρέχει το μεγαλύτερο ασκησιολόγιο, προσφέροντας ολοκληρωμένη προπόνηση σε πολλαπλά επίπεδα κίνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
STUDIO REFORMER DELUXE ESTE-LEOS.GR

STUDIO REFORMER DELUXE-ESTE

Το Studio Reformer Deluxe της ESTE σε συνεργασία με την ALPHA PILATES SYSTEMS αποτελεί το βασικό όργανο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FOLDING REFORMER

Το Wooding Folding Reformer της ESTE σε συνεργασία με την  ALPHA PILATES SYSTEMS είναι ένα κρεβάτι πιλάτες οικιακής χρήσης. Το Pilates Reformer αποτελεί το βασικό όργανο εκγύμνασης της μεθόδου Pilates παρέχοντας στον ασκούμενο μια πληθώρα επιλογής ασκήσεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.

Το αναδιπλούμενο  Pilates Reformer οικιακής χρήσης της ALPHA PILATES SYSTEMS είναι η ιδανική λύση για εξοικονόμηση χώρου στο σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αξεσουάρ Pilates

Μπορείς να προσθέσεις αξεσουάρ στο κρεβάτι Reformer για να εμπλουτίσεις την εμπειρία σου κατά τη διάρκεια των ασκήσεων Pilates.

Η προσθήκη αξεσουάρ μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες του κρεβατιού Reformer και να προσφέρει περισσότερη ποικιλία στις ασκήσεις σου. Πριν αγοράσεις, βεβαιώσου ότι τα αξεσουάρ είναι συμβατά με το συγκεκριμένο μοντέλο Reformer που έχεις ή πρόκειται να αγοράσεις.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ PILATES

ΑΞΕΣΟΥΑΡ PILATES

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ / Β2Β

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!