ACCESSORIES PRO-LEOS.GR

Ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ άθλησης για επαγγελματίες

ΜΠΑΡΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ- ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-LEOS.GR

ΜΠΑΡΕΣ

Βρείτε μία σειρά από ολυμπιακές μπάρες για βάρη, μπάρες για άρση βαρών ή μπάρες CrossFit που θα ταιριάξουν σίγουρα στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της προπόνησής σας. Βρείτε την τέλεια μπάρα για το σπίτι ή το γυμναστήριο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΣΚΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ-LEOS.GR

ΒΑΡΗ

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε βάρη, πρέπει να αναρωτηθείτε ποιος είναι ο εκπαιδευτικός σας στόχος. 

Ανάλογα με το μέρος του σώματος που θέλετε να γυμνάσετε - χέρια, πόδια, πλάτη - θα πρέπει να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα είδη για μια ιδανική άσκηση.

Αυτά μπορεί να είναι βάρη Kettlebell, μπάρες - δίσκοι και μπάλες με βάρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΛΤΗΡΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-LEOS.GR

ΑΛΤΗΡΕΣ

Οι ασκήσεις με αλτήρες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των περισσότερων προγραμμάτων δύναμης. Οι περισσότεροι αθλητές προτιμούν την άσκηση με αλτήρες από τα μηχανήματα, καθώς μπορούν να αναπαράγουν συγκεκριμένες κινήσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια και να στοχεύσουν στην ενεργοποίηση μεμονωμένων μυϊκών ομάδων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
KETTLEBELL ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-LEOS.GR
ΜΠΑΛΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Η προπόνηση με βάρη μπορεί να προσφέρει περισσότερα από την απλή ενδυνάμωση μυών - είναι επίσης κατάλληλη για προπόνηση κινητικότητας, για απώλεια βάρους, βελτίωση της στάσης του σώματος και πολλά άλλα.

Ανάλογα με το μέρος του σώματος που θέλετε να γυμνάσετε - χέρια, πόδια, πλάτη - θα πρέπει να εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα είδη για μια ιδανική άσκηση. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΒΑΡΗ-ΑΛΤΗΡΕΣ-ΔΙΣΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

Τα αξεσουάρ αναβαθμίζουν τον δικό σας εκπαιδευτικό εξοπλισμό. Ένα ράφι για αλτήρες ή μια βάση δίσκων βοηθούν στην τακτοποίηση και την οργάνωση του γυμναστηρίου - έτσι έχετε πάντα τα κατάλληλα βάρη προπόνησης και τίποτα δεν εμποδίζει μια απαιτητική προπόνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Τα στρώματα γυμναστικής αποτελούν ουσιώδες εξάρτημα για κάθε προπόνηση, προσφέροντας άνεση, προστασία και υποστήριξη σε όλες τις ασκήσεις.

Επιλέγοντας ένα στρώμα γυμναστικής υψηλής ποιότητας, επενδύετε στην άνεση και την ασφάλεια των προπονήσεών σας, ενθαρρύνοντας έναν υγιή και ενεργό τρόπο ζωής.

Η εργονομική σχεδίαση των στρωμάτων γυμναστικής εξασφαλίζει τη σωστή στήριξη του σώματος κατά την άσκηση, ενώ η αντοχή τους στην καθημερινή χρήση τα καθιστά ιδανικά για χρήση σε γυμναστήρια και στο σπίτι.

Επομένως, αναδεικνύουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο για την επίτευξη των γυμναστικών σας στόχων, προσφέροντας την απαραίτητη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ /B2B

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!