Δίνουμε λύσεις άσκησης για όλους εμάς ατομικά ή και ομαδικά
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία Leos S.A δραστηριοποιείται στην αγορά του αθλητικού εξοπλισμού και των οργάνων γυμναστικής για το σπίτι, το γυμναστήριο, και τον ελεύθερο χρόνο.

Ξεκίνησε το 1994 και πολύ γρήγορα καθιερώθηκε στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων. Το 2000 μετεξελίσσεται σε Ανώνυμη Εταιρία και πρωτοστατεί στην ανάπτυξη του κλάδου οργάνων γυμναστικής.

Εισάγει και διανέμει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος τις μεγαλύτερες μάρκες εξοπλισμού γυμναστικής. Τα brands Kettler, AlpineFitness, Toorx, NordicTrack, Proform & Everfit είναι συνώνυμα της ποιότητας και της ασφάλειας διεθνώς.

Ταυτόχρονα, η Leos SA συνεργάζεται με αναρίθμητα γυμναστήρια και ξενοδοχεία, σχεδιάζει και εξοπλίζει μερικές από τις καλύτερες αίθουσες άθλησης βοηθώντας στην καταξίωσή τους.

GOAL

Παραμένει σταθερά πιστή στη συνεργασία της με όλα τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής πώλησης, στη μόνιμη και δυναμική προώθησή των προϊόντων της με τις πιο σύγχρονες μεθόδους marketing, αλλά και στη συνεχή υποστήριξή τους μετά την πώληση με ολοκληρωμένες υπηρεσίες aftersales.

Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εξοπλισμού γυμναστηρίων και εμπορίας εξοπλισμού fitness για οικιακή χρήση. Στη LEOS SA  διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο, πλήρες επαγγελματικό γυμναστήριο. Εδώ θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών. Από  μηχανήματα και ελεύθερα βάρη έως προηγμένα συστήματα αερόβιας άσκησης και εξοπλισμό για λειτουργική προπόνηση, ώστε να καλύψουμε κάθε πτυχή της εξέλιξης του γυμναστηρίου σας.

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η LEOS

Γυμναστική στο σπίτι

Λύσεις για κάθε ανάγκη

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στα καλύτερα και πιο αναγνωρισμένα brands διεθνώς

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαγγελματικός εξοπλισμός γυμναστηρίου

  • Στοχευμένες λύσεις για μικρές ή μεγάλες αίθουσες άθλησης.
  • Μελετάμε και σχεδιάζουμε το χώρο σας με βάση την απαιτούμενη δυναμική.
  • Το ιδανικό πακέτο εξοπλισμού για εσάς, στην καλύτερη τιμή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χονδρική πώληση

Συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες του fitness:

  • Μεγάλες αλυσίδες λιανικής.
  • Καταστήματα fitness
  • Ε-shops
  • Γυμναστές και γυμναστήρια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κεντρικό Service

Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος service.

Κεντρικός συντονισμός αιτημάτων με σύγχρονα συστήματα CRM και WMS.

Αποθήκη ανταλλακτικών με 35.000 κωδικούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά»

3D Design

Σε εμάς θα βρείτε μια ομάδα συμβούλων που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Τεράστια γκάμα με εξοπλισμό γυμναστηρίου

Η LEOS S.A με την πολυετή εμπειρία της, παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης.

Η εμπειρία ετών και η συνεχή αναζήτηση των καλύτερων λύσεων, σε συνδυασμό με την άρτια εξειδίκευση των τεχνικών μας, δημιουργούν μία ομάδα που ήδη έχει ολοκληρώσει μερικές από τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις άθλησης.. και δεν σταματάμε εκεί.

After Sales support

Γνωρίζοντας τι σημαίνει ένα μη λειτουργικό όργανο γυμναστικής, έχουμε αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνικής υποστήριξης.

Στηρίζουμε κάθε επιχείρηση που προσφέρει υπηρεσίες άθλησης, άμεσα και οικονομικά!

Τα πάντα ξεκινάν από την εξυπηρέτηση και στη LEOS S.A δίνουμε την μεγαλύτερη προσοχή μας. Το Πανελλήνιο Βλαβοληπτικό μας Κέντρο είναι σε θέση να διαχειριστεί πάνω από 6.000 αιτήματα το έτος. Με το σύγχρονο πρόγραμμα CRM και τα μέσα μηχανογράφησης που διαθέτουμε, μας δίνεται η δυνατότητα για διαχείριση και διατήρηση ιστορικού ανά μηχάνημα.

Το σύγχρονο συνεργείο διαθέτει εξειδικευμένα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και ο χειρισμός τους γίνεται από τεχνικούς άρτια εκπαιδευμένους.

Έλα στην ομάδα μας

Η LEOS S.A αναπτύσσεται και αναζητούμε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα εξελιχθούν και θα καινοτομήσουν μαζί μας.

Οι άνθρωποι είναι η καρδιά της εταιρίας μας.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον το οποίο σέβεται τη διαφορετικότητα του κάθε μέλους της ομάδας και μέσα στο οποίο, ο καθένας/ η καθεμία από εσάς θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τις δυνατότητές του/της.

Αν θες να γίνεις μέλος μιας δυνατής ομάδας μέσα σε ένα εξαιρετικό και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που ενισχύει τις ίσες ευκαιρίες, τη διαφορετικότητα και την καινοτομία, στείλε μας το βιογραφικό σου!

Μπορείς να αιτηθείς απευθείας για κάποια από τις ανοιχτές θέσεις που αναζητούμε, ή να προχωρήσεις σε μια γενικότερη υποβολή για να καταχωρήσεις το βιογραφικό σου στην ενεργή βάση της εταιρείας μας.

 

ΔΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Showrooms

Σας καλωσορίζουμε στην καρδιά της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, όπου η φροντίδα για την υγεία και την ευεξία ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μας. Η έδρα και τα γραφεία μας αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός χώρου που προάγει την υγιή ζωή και την ευεξία.
ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ

Σας καλωσορίζουμε στην καρδιά της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, όπου η φροντίδα για την υγεία και την ευεξία ενσωματώνεται στην καθημερινότητά μας. Η έδρα και τα γραφεία μας αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός χώρου που προάγει την υγιή ζωή και την ευεξία.

Η έδρα μας αντιπροσωπεύει τον κύριο πυλώνα των αξιών μας.

Η εντυπωσιακή , σύγχρονη έκθεση μας “LΕΟΣ EXPERIENCE CENTER”, τα γραφεία και ο κύριος όγκος των μηχανημάτων συλλέγονται στην κεντρική αποθήκη της εταιρείας σε ιδιόκτητη έκταση 7.500 τ.μ. στην περιοχή του Κρυονερίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης θα βρείτε το υποκατάστημα της LEOS S.A το οποίο είναι εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής. Σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και την άνεση, ο χώρος μας συνδυάζει την εξελιγμένη τεχνολογία με μια φιλική προς τον πελάτη ατμόσφαιρα.

Στο υποκατάστημά μας, θα βρείτε μια πληθώρα εξοπλισμού, από τα κλασικά μηχανήματα μέχρι τα πιο καινοτόμα συστήματα εκγύμνασης.

STOCK HOUSE

Στο Stock House στο κέντρο της Αθήνας, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για μια πλήρη προπόνηση - από ελαφριά εξοπλισμό για το σπίτι έως και επαγγελματικά μηχανήματα γυμναστικής για επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Η ποικιλία μας προσφέρει ευελιξία, ενώ η ποιότητα εξασφαλίζει μια επίμονη συνεργασία με την υγεία και την ευεξία σας.

Παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, εκτίμηση για την ανάγκη σας για υγεία και ευεξία, και επαγγελματική στήριξη για την επίτευξη των γυμναστικών σας στόχων.