Μοναδικές εμπειρίες άσκησης, χαράς και ευεξίας σε εξωτερικό χώρο

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ OUTDOOR GYM -LEOS.GR

OUTDOOR GYM

Ένα Outdoor Gym προσφέρει έναν εναλλακτικό και ενδιαφέρον τρόπο άσκησης, επιτρέποντας στους αθλούμενους να απολαμβάνουν τα οφέλη του φυσικού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τους. 

Όχι απλά fitness, αλλά outdoor fitness!

Ένα Outdoor Gym περιλαμβάνει συνήθως διάφορους τύπους γυμναστικού εξοπλισμού που προσαρμόζονται για χρήση στον εξωτερικό χώρο, όπως μηχανήματα αντίστασης, πλατφόρμες για ασκήσεις με βάρη, εξοπλισμό για καρδιοαναπνευστική άσκηση, και περιοχές για ασκήσεις συμπεριλαμβανομένων yoga και stretching.

Ο εξοπλισμός λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και είναι σημαντικό να συνοδεύεται από αντίστοιχα καλύμματα για την προστασία του από τη σκόνη και την υγρασία.

 

Δείτε παρακάτω τις κατηγορίες Fitness Gyms, Cross-training stations, Fitness Parks, Container Gyms.

SUN & SAND

Ένα outdoor functional station ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΕΝ ΘΕΡΜΩ
για εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου σας. Αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών, αλλά και αξιοποιεί ελεύθερους χώρους, συνδυάζοντας την ευεξία με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντός. Αυτή η ξεχωριστή εμπειρία προπόνησης  σε εξωτερικό χώρο μπορεί να κάνει την εγκατάστασή σας να ξεχωρίζει, προσελκύοντας ταξιδιώτες με συνείδηση της υγείας που επιδιώκουν να διατηρήσουν το πρόγραμμα  γυμναστικής τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν το ελληνικό καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FITNESS PARKS

Μετατρέψτε το ξενοδοχείο σας ένα πραγματικό καταφύγιο ευεξίας με Fitness Parks, για ασκήσεις καρδιαγγειακής ενδυνάμωσης, δύναμης και ευκινησίας, σε ένα πλαίσιο φιλικό προς το περιβάλλον και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, ενώ παράλληλα συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας. Διαθέτουμε custom εγκαταστάσεις προπόνησης που ικανοποιούν κάθε επιθυμία και ανάγκη φυσικής κατάστασης, εγγυώμενοι μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OUTDOOR GYM MACHINES

Μηχανήματα εξωτερικού χώρου με ρυθμιζόμενα καθίσματα & βάρη, ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OUTDOOR CLASSIC COLLECTION

Ανακαλύψτε την Classic Collection της Garlando, μηχανήματα για εξωτερικό χώρο που μιμούντε την φυσική κίνηση του σώματος χωρίς μυϊκή επιβάρυνση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CROSS TRAINING STATIONS

FITNESS GYMS

FITNESS PARKS

CONTAINER GYMS

ΒΗΜΑ 1

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗ

 

Οι ειδικοί μας στο σχεδιασμό χώρων εκγύμνασης θα συνεργαστούν μαζί σας για να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη διάταξη οutdoor gym σε φωτορεαλιστικό πρόγραμμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε το νέο σας γυμναστήριο ώστε όταν η ομάδα μας φτάσει για να παραδώσει και να εγκαταστήσει, εσείς θα γνωρίζετε ακριβώς πού θα τοποθετηθεί ο νέος σας εξοπλισμός.

ΒΗΜΑ 2

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ

 

Αφού πάρετε το χρόνο σας να σκεφτείτε την προτεινόμενη προσαρμοσμένη διάταξη γυμναστηρίου, μπορείτε να συνεργαστείτε με τους συμβούλους πωλήσεών μας για να βελτιώσετε την επιλογή σας και να κάνετε την παραγγελία σας.

Θα σας παρέχουμε ακριβείς χρόνους παράδοσης, βοηθώντας σας να προετοιμαστείτε για την παράδοση του εξοπλισμού.

ΒΗΜΑ 3

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

Συνεννοούμαστε για την ημέρα και ώρα παράδοσης, φέρνουμε τα μηχανήματα και ξεκινάμε την εγκατάσταση του καινούργιου σας outdoor gym! Μόλις ολοκληρωθεί, τα μηχανήματα είναι έτοιμα προς χρήση, περιμένοντας να τα δοκιμάσετε και να αρχίσετε να τα απολαμβάνετε αμέσως.

Τι να προσέξω

Για επαγγελματίες- Outdoor Training Station-leos.gr

ΣΚΙΑΣΗ

Η σκίαση σε ένα Outdoor Gym είναι σημαντική για την άνεση και την ασφάλεια των χρηστών, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Μια σκίαση για έναν εξωτερικό γυμναστικό χώρο είναι ουσιαστικά μια δομή που παρέχει προστασία από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες, επιτρέποντας στους αθλητές και στους επισκέπτες να απολαμβάνουν την άσκηση χωρίς να εκτίθoνται σε έντονο ήλιο.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ & ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Ένας αποθηκευτικός χώρος και τα καλύμματα αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την προστασία εξοπλισμού από τις καιρικές συνθήκες.

Οι αποθηκευτικοί χώροι μπορούν να είναι ενσωματωμένοι στην δομή του γυμναστηρίου ή να αποτελούν ξεχωριστή δομή, όπως ένας περιφερειακός χώρος αποθήκευσης.

Τα καλύμματα προστασίας χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν τα μηχανήματα από τις καιρικές συνθήκες όταν δεν χρησιμοποιείται.

Μπορεί να πρόκειται για αδιάβροχα καλύμματα από ανθεκτικά υλικά όπως πλαστικό, PVC, ή καμβά, που τοποθετούνται πάνω στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό για να τα προστατεύσουν από τη βροχή, το χιόνι, τον ήλιο και τη σκόνη.

Και οι δύο αυτές λύσεις συμβάλλουν στη διατήρηση και τη μεγαλύτερη αντοχή του εξοπλισμού.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ

Ένα αθλητικό δάπεδο για ένα Outdoor Gym πρέπει να είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και να προσφέρει ασφάλεια, άνεση και απόδοση.

Η επιφάνεια του αθλητικού δαπέδου πρέπει να είναι εύκολη στην καθαριότητα και τη συντήρηση, διασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για τους χρήστες.

a
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ / B2B

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!