FUNCTIONAL &CROSSTRAINING -LEOS.GR

FUNCTIONAL &

CROSSTRAINING

FUNCTIONAL& CROSSTRAINING

Σταθμοί ταυτόχρονης προπόνησης για Cross & Functional Training αλλά και Καλλισθενική προπόνηση. Έρχονται με επιλογή ανάμεσα σε έτοιμα μοντέλα ή έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό σταθμό, προσαρμοσμένο ακριβώς στις ανάγκες σας. Εξοπλίστε τους με αξεσουάρ που θα εκτοξεύσουν την προπόνηση και το ενδιαφέρον των ασκούμενων. Ανάλογα με το μέγεθος του σταθμού και τις ανάγκες του χώρου σας μπορείτε να δημιουργήσετε και τις αντίστοιχες θέσεις άσκησης π.χ. θέσεις squat / bench, pull-up, rope, monkey bar κλπ.

Έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό εξοπλισμό που θα ταιριάξει στις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

CARDIO AIR CROSS

Oι μηχανές αέρα είναι πλέον απαραίτητα εργαλεία στο γυμναστήριο λόγω της ευελιξίας χρήσης τους, ιδανικά για μικρές ομάδες και ατομική προπόνηση.

Η ευκολία χρήσης, η άμεση αντιδραστικότητα και η δυνατότητα γρήγορης μεταβολής του φόρτου εργασίας καθιστούν αυτά τα εργαλεία το ιδανικό εργαλείο για  Cross Circuit και Functional Training.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

CALISTHENICS & CROSSTRAINING RIGS

Τα calisthenics και crosstraining rigs είναι εξειδικευμένος εξοπλισμός γυμναστικής για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της δύναμης και της ευλυγισίας. Είναι ιδανικά για γυμναστήρια, εξωτερικούς χώρους γυμναστικής και personal training studios. 

Περιλαμβάνουν διαφορετικά όργανα όπως μονόζυγα, δίζυγα, σχοινιά αναρρίχησης, κρίκους και πλατφόρμες για άλματα. Αυτά επιτρέπουν την εκτέλεση μιας μεγάλης γκάμας ασκήσεων όπως pull-ups, dips, push-ups, muscle-ups, και άλλες ασκήσεις σωματικού βάρους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ SMITHS & RACKS

SMITHS & RACKS

Επαγγελματικός εξοπλισμός smiths και racks που είναι ιδανικά για τη μυϊκή ενδυνάμωση. Είναι εύκολα στη χρήση και χρησιμεύουν ως στήριξη στην προπόνηση με ελεύθερα βάρη και μπάρες γυμναστικής στο γυμναστήριο και το σπίτι. Ο εξοπλισμός αυτός συνδυάζει τη στιβαρότητα, το μοντέρνο σχεδιασμό και την καινοτομία. Χρησιμεύουν για την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων, όπως καθίσματα, squats, ασκήσεις για δικέφαλους και τρικέφαλους, πιέσεις στήθους και αρκετές άλλες. Τέτοιες ασκήσεις είναι βασικές και απαραίτητες σε κάθε πρόγραμμα προπόνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BENCHES

Σταθεροί, ρυθμιζόμενοι πάγκοι και πάγκοι GHD μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν ειδικά για το περιβάλλον Cross Training, όπου η ισχύς και η αντίσταση αποτελούν τη βάση των προπονήσεων υψηλής έντασης και των λειτουργικών κυκλωμάτων.

Στιβαροί και με ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία και την ποιότητα κατασκευής, οι πάγκοι cross training είναι άριστοι σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!

LADDERS

Η στιβαρή κατασκευή των επαγγελματικών πολύζυγων επιτρέπει ασκήσεις που μπορούν να στοχεύσουν στην καλλιέργεια της ευλυγισίας, δύναμης, αντοχής και ταχύτητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

STORAGE

Βάσεις για αλτήρες

Οι βάσεις για αλτήρες παρέχουν σταθερότητα και οργάνωση σε ένα γυμναστήριο ή χώρο προπόνησης.

Aποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της υποδομής για τον εξοπλισμό, προσφέροντας ασφάλεια, ευελιξία και οργάνωση για μια αποτελεσματική προπόνηση.

Κατασκευάζονται συνήθως από ανθεκτικό υλικό για μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια κατά τη χρήση. Οι βάσεις αυτές σχεδιάζονται να υποστηρίζουν τους αλτήρες σε σταθερή θέση, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση και αποθήκευση των αλτηρών.

Βάσεις για δίσκους

Οι βάσεις για δίσκους αποτελούν σημαντικό στοιχείο στην οργάνωση και ασφάλεια των βαρών σε ένα γυμναστήριο ή προπονητικό χώρο. Σχεδιάζονται για να προσφέρουν εύκολη πρόσβαση και αποθήκευση των βαρών, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν τη σταθερότητα κατά τη χρήση. Ανάλογα με τον σχεδιασμό και την κατασκευή τους, οι βάσεις διατίθενται σε διάφορες παραλλαγές. 

Βάσεις για στρώματα

Οι βάσεις για στρώματα γυμναστηρίου είναι σχεδιασμένες ειδικά για να προσφέρουν στήριξη, προστασία και άνεση κατά την άσκηση. Προσφέροντας στους χρήστες έναν αξιόπιστο τρόπο να διατηρούν τον χώρο τους οργανωμένο και ασφαλή.

CROSSFIT ACCESORIES

Τα αξεσουάρ CrossFit είναι απαραίτητα για να ενισχύσουν την απόδοση, την ασφάλεια και την ευελιξία κατά τη διάρκεια των προπονήσεων CrossFit. Αυτά τα αξεσουάρ καλύπτουν διάφορες πτυχές των προπονήσεων CrossFit, παρέχοντας λειτουργίες που βοηθούν στην ενίσχυση της δύναμης, της αντοχής και της γενικής φυσικής κατάστασης.

Τα αξεσουάρ είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της προπόνησης CrossFit, προσφέροντας στους αθλητές τα εργαλεία που χρειάζονται για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, την πρόληψη τραυματισμών και την επίτευξη των γυμναστικών τους στόχων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FLOORING

Τα Δάπεδα γυμναστηρίου της Alpine είναι ότι καλύτερο για το γυμναστήριο σας. Για υψηλές απαιτήσεις και με μεγάλη ανθεκτικότητα.

Τα Crossfit δάπεδα Alpine έχουν το πλεονέκτημα της λείας επιφάνειας που δεν απορροφά σκόνη και το κάνει εύκολο στο καθαρισμό τους.

Τα δάπεδα γυμναστηρίου Alpine δεν είναι όπως το "κλασικό" πλακάκι έχει πολύ λεία επιφάνεια κι αυτό γιατί δεν έχει ανοιχτούς πόρους αλλά διαθέτει ομοιόμορφη επιφάνεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ / B2B

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  3D DESIGN ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

  ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μαζί θα σχεδιάσουμε & θα αναβαθμίσουμε το χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε. Θα οπτικοποιήσουμε τις επιλογές σας, με 3D φωτορεαλιστικά σχέδια , δημιουργώντας το χώρο που έχετε ονειρευτεί.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ PROFILE

Αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ανακαλύψτε ειδικά προϊόντα και ενημερωθείτε άμεσα για διαθεσιμότητες και ειδικές προσφορές.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Έχετε κάποια απορία ή ανάγκη για τεχνική υποστήριξη για την χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων σας ; Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης και θα σας παρέχουμε την βοήθεια που χρειάζεστε.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΣΠΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και τις επιδοτήσεις που είναι διαθέσιμες για εσάς και μάθετε πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Leos και ανακαλύψτε τις καλύτερες λύσεις χρηματοδότησης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ

Καλέστε στο 2109536512 και ένας εκπρόσωπος της LEOS θα είναι διαθέσιμος να σας βοηθήσει ζωντανά και άμεσα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ