ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  Ζητήστε τεχνική υποστήριξη από απόσταση ή στον χώρο σας.

  Κεντρικό πανελλήνιο βλαβοληπτικό κέντρο. Κρατείται ιστορικό για όλα τα μηχανήματα. Ειδικό CRM καταγραφής των αιτημάτων - Διεκπεραίωση 6000 αιτημάτων ετησίως.

  Διάγνωση βλάβης και δρομολόγηση λύσεων την ίδια μέρα.

  Χρόνος ανταπόκρισης 1 με 2 ημέρες.

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  Η συντήρηση των οργάνων γυμναστικής είναι σημαντική για τη διατήρηση της ασφάλειας, την μακροζωία τους και την διατήρηση της αποτελεσματικότητάς τους.

  Μερικές βασικές οδηγίες για τη συντήρηση των οργάνων γυμναστικής:

  Καθαρισμός: Καθαρίστε τα όργανα μετά από κάθε χρήση. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι με ήπιο απορρυπαντικό για την αφαίρεση του ιδρώτα και της βρωμιάς. Αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη της διάβρωσης και την διατήρηση της υγιεινής.

  Έλεγχος: Ελέγχετε τα όργανα για οποιαδήποτε φθορά, ρωγμές ή υπολειπόμενα κομμάτια. Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε ζημιά, επισκεφθείτε ή καλέστε μας  για επισκευή ή αντικατάσταση.

  Αποθήκευση: Αποθηκεύετε τα όργανα σε στεγνό μέρος και μακριά από την υγρασία και τον ήλιο. Η σωστή αποθήκευση μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των οργάνων.

  Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες συντήρησης, θα διασφαλίσετε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των οργάνων γυμναστικής σας και θα αποφύγετε τυχόν ατυχήματα κατά τη χρήση τους.

 • ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

  Η συναρμολόγηση των οργάνων γυμναστικής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του οργάνου.Είναι σημαντικό να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή που παρέχονται με το κάθε όργανο γυμναστικής. Εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, σκεφτείτε να καλέσετε εμάς για τη συναρμολόγηση, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια και την ορθή λειτουργία του οργάνου.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

  Η μεταφορά των οργάνων γυμναστικής μπορεί να είναι μια διαδικασία που απαιτεί προετοιμασία και προσοχή, ιδίως εάν πρόκειται για μεγάλο και βαρύ εξοπλισμό.

  Οι τεχνικοί μας με την μακροχρόνια εμπειρία τους θα οργανώσουν και θα μεταφέρουν με ασφάλεια από ένα όργανο γυμναστικής μέχρι και ολόκληρο επαγγελματικό εξοπλισμό.

 • ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

  Εάν χρειάζεστε έναν τεχνικό για την επίδειξη ενός μηχανήματος, είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε σας απορία και να παρουσιάσουμε βήμα-βήμα τη λειτουργία του οργάνου γυμναστικής που έχετε αγοράσει.

 • ΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

  Η αποθήκη ανταλλακτικών της LEOS S.A είναι πάντα εφοδιασμένη.

  35.000 κωδικοί  stock ανταλλακτικών είναι άμεσα διαθέσιμοι για να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο παράδοσης

 • ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

  Η επισκευή μηχανημάτων που ανήκουν σε άλλες εταιρείες απαιτεί προσοχή, επαγγελματικότητα και συχνά την άδεια ή την έγκριση της εταιρείας κατασκευής.

  Οι έμπειροι τεχνικοί της LEOS S.A μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και επίλυσης προβλημάτων διαφόρων μηχανημάτων θα δώσουν λύση στο πρόβλημα σας άμεσα και οικονομικά.

ΕΔΡΑ ΑΘΗΝΑ
ΛΕΥΚΗΣ 111, ΚΡΥΟΝΕΡΙ 145 68
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ 210, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ 551 33
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
STOCK HOUSE
ΛΕΩΦ.ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16, ΚΑΛΛΙΘΕΑ 176 76
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ