STRENGTH PRO

Επώνυμος, Ποιοτικός και Αξιόπιστος Commercial εξοπλισμος από Ευρώπη & Αμερική, για χρήση σε Fitness Room Ξενοδοχείων και Γυμναστήρια.

ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΚΙΛΑ

Εξερευνήστε μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού γυμναστικής υψηλής ποιότητας με δισκους βαρων από την LEOS

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ- STRENGTH PRO-MULTIFUNCTION STATION

MULTIFUNCTIONAL STATIONS

Οι πολυλειτουργικοί σταθμοί, Multifunctional Stations, είναι ο απόλυτος εξοπλισμός γυμναστικής για όσους θέλουν να απολαμβάνουν ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης. 

Συνδυάζουν την ανθεκτικότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την καινοτομία, επιτρέποντας την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων. Είναι ιδανικοί για καθίσματα, πιέσεις στήθους, ασκήσεις πλάτης, δικέφαλους και τρικέφαλους, καθώς και πολλές άλλες βασικές ασκήσεις που είναι απαραίτητες σε κάθε πρόγραμμα προπόνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ SMITHS & RACKS

SMITHS & RACKS

Επαγγελματικός εξοπλισμός smiths και racks που είναι ιδανικά για τη μυϊκή ενδυνάμωση. Είναι εύκολα στη χρήση και χρησιμεύουν ως στήριξη στην προπόνηση με ελεύθερα βάρη και μπάρες γυμναστικής στο γυμναστήριο και το σπίτι. Ο εξοπλισμός αυτός συνδυάζει τη στιβαρότητα, το μοντέρνο σχεδιασμό και την καινοτομία. Χρησιμεύουν για την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων, όπως καθίσματα, squats, ασκήσεις για δικέφαλους και τρικέφαλους, πιέσεις στήθους και αρκετές άλλες. Τέτοιες ασκήσεις είναι βασικές και απαραίτητες σε κάθε πρόγραμμα προπόνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

BENCHES

Σταθεροί, ρυθμιζόμενοι πάγκοι και πάγκοι GHD μελετήθηκαν και σχεδιάστηκαν ειδικά για το περιβάλλον Cross Training, όπου η ισχύς και η αντίσταση αποτελούν τη βάση των προπονήσεων υψηλής έντασης και των λειτουργικών κυκλωμάτων.

Στιβαροί και με ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία και την ποιότητα κατασκευής, οι πάγκοι cross training είναι άριστοι σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LADDERS

Η στιβαρή κατασκευή των επαγγελματικών πολύζυγων επιτρέπει ασκήσεις που μπορούν να στοχεύσουν στην καλλιέργεια της ευλυγισίας, δύναμης, αντοχής και ταχύτητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ / B2B

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  3D DESIGN ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

  ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μαζί θα σχεδιάσουμε & θα αναβαθμίσουμε το χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε. Θα οπτικοποιήσουμε τις επιλογές σας, με 3D φωτορεαλιστικά σχέδια , δημιουργώντας το χώρο που έχετε ονειρευτεί.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ PROFILE

Αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ανακαλύψτε ειδικά προϊόντα και ενημερωθείτε άμεσα για διαθεσιμότητες και ειδικές προσφορές.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Έχετε κάποια απορία ή ανάγκη για τεχνική υποστήριξη για την χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων σας ; Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης και θα σας παρέχουμε την βοήθεια που χρειάζεστε.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΣΠΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και τις επιδοτήσεις που είναι διαθέσιμες για εσάς και μάθετε πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Leos και ανακαλύψτε τις καλύτερες λύσεις χρηματοδότησης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ

Καλέστε στο 2109536512 και ένας εκπρόσωπος της LEOS θα είναι διαθέσιμος να σας βοηθήσει ζωντανά και άμεσα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ