ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ/ B2B

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

/ B2B

Χονδρική πώληση σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ

Καταστήματα αθλητικών ειδών, fitness shops – πολυκαταστήματα μεταπωλούν τα προϊόντα μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Άμεση εξυπηρέτηση

Πάντα στη LEOS S.A φροντίζουμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας άμεσα.

Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους ανθρώπους να σας δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε, εξειδικευμένες συμβουλές για τη συντήρηση των οργάνων γυμναστικής και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ BRAND ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ FITNESS

Η πολυετής εμπειρία αλλά και η συνεχής προσήλωσή μας σε κορυφαία ποιοτικά είδη μας οδηγεί να αναβαθμίζουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις τόσο στη χώρα μας όσο και στη διεθνή αγορά κι επαληθεύουμε την πεποίθησή μας πως είμαστε από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο της αγοράς αθλητικού εξοπλισμού.

 • ΑΠΟΘΗΚΗ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της LEOS S.A η αποθήκη είναι η καρδιά της εταιρείας!

  Βοηθάει στην αποτελεσματική διαχείριση των αποθεμάτων , εξοικονομώντας χρόνο και παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών, επιτρέποντας την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εκτέλεση των παραγγελιών.

 • ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Ποικιλία και μεγάλη γκάμα σε όλες τις κατηγορίες των ειδών εκγύμναση.

  Η ποικιλία αυτή δεν αποτελεί απλώς μια σειρά προϊόντων, αλλά μια επένδυση στην ικανοποίηση των διαφορετικών αναγκών και προτιμήσεων των πελατών.

 • ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ

  Η καλή διαχείριση των αποθεμάτων μπορεί να συνεισφέρει στην άμεση εξυπηρέτηση της ζήτησης και να εξασφαλίσει ότι κάθε παραγγελία εκτελείται σωστά και εντός του προκαθορισμένου χρονοδιαγράμματος όπως αυτό συμφωνείται με τον εκάστοτε πελάτη.

 • ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε εναλλακτικές λύσεις για την παράδοση των παραγγελιών σας. Μπορείτε να επιλέξτε παραλαβή από κάποιο από τα σημεία παραλαβής, πληρώνοντας μόνο το αντίτιμο της παραγγελίας σας.

 • ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  Υποστηρίζουμε την τριγωνική παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του πελάτης σας με στήσιμο από τεχνικό της εταιρίας μας και ακόμα περισσότερες επιλογές.

Προϊόντα μας μπορείτε να βρείτε σε ένα μεγάλο αριθμό συνεργαζόμενων καταστημάτων:

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

Για να μπορέσει να μπει κάποιος στο πρόγραμμα χονδρικής της Εταιρίας μας θα πρέπει να είναι επαγγελματίας με επαγγελματικό ΑΦΜ και να ασχολείται με την εμπορία ειδών άθλησης.

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού (Β2Β) και κάντε εγγραφή με τα πλήρη στοιχεία σας. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, 

παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.

 

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ