FITNESS SOLUTIONSfor HOTELS

FITNESS SOLUTIONS

for HOTELS

Προτάσεις ευεξίας για το γυμναστήριο του ξενοδοχείου σας

 

Οι άνθρωποι όλο και περισσότερο αναζητούν στις διακοπές τους επιλογές γυμναστικής ώστε να συνεχίσουν το πρόγραμμα γυμναστικής όπως στο σπίτι τους.

Η ομάδα συμβούλων της LEOS SA έχοντας εμβαθύνει στις υπηρεσίες σχεδιασμού γυμναστηρίων και ερευνώντας τις σύγχρονες τάσεις στο fitness μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε το χώρο ευεξίας που ονειρεύεστε.

Ο σχεδιασμός του γυμναστηρίου του ξενοδοχείου είναι μια μοναδική προσπάθεια που απαιτεί μια λεπτή ισορροπία βελτιστοποίησης χώρου, εσωτερικής διακόσμησης ευεξίας και επιλογής εξοπλισμού.

Αναβάθμιση υπηρεσιών

Για να αναβαθμίσετε το επίπεδο των υπηρεσιών σας κερδίζοντας επιπλέον κλειδιά.

Η ύπαρξη ενός γυμναστηρίου δείχνει ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για την υγεία και την ευεξία των καλεσμένων σας. Δίνει επιλογές στους αθλητές και στους λάτρεις της φυσικής κατάστασης να τηρούν τη ρουτίνα τους ενώ λείπουν από το σπίτι. Προσελκύει αθλητικές ομάδες που αναζητούν μέρος για προπόνηση στα ταξίδια τους εκτός έδρας.

Ένα γυμναστήριο εξυπηρετεί επισκέπτες όλων των επιπέδων δραστηριότητας και ενδιαφερόντων.

Υψηλή ικανοποίηση και αφοσίωση

Εκπλήξτε τους ευχάριστα φέρνοντας την αγαπημένη τους συνήθεια, δίπλα τους!

Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν και απολαμβάνουν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου σας είναι πιο πιθανόνα αυξήσουν τις ημέρες κράτησης, να κάνουν κράτηση για επαναλαμβανόμενες διαμονές και να προτείνουν το ξενοδοχείο σας σε φίλους.

Reviews

Θα βιώσετε τη δύναμη των socialmedia μόλις η ενέργεια και ο ενθουσιασμός των φιλοξενούμενών σας μετατραπούν σε θριαμβευτικές αξιολογήσεις και φωτογραφίες.

Σε ιστότοπους ταξιδιωτικών κριτικών, ένα γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις αναφέρεται συχνά ως επιθυμητή ανέσεις που βελτιώνει τη συνολική ικανοποίηση. Η παροχή αυτής της περιζήτητης λειτουργίας μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες βαθμολογίες και πιο θετικά σχόλια.

Fitness room fit to size

INDOOR FITNESS ROOM

Η ομάδα συμβούλων της LEOS S.A είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει να διαμορφώσετε μαζί την ιδανική fitness εμπειρία σε κάθε τύπο καταλύματος. Δίνοντας σας έξυπνα tips για να δημιουργήσετε την απόλυτη εμπειρία ευεξίας στο ξενοδοχείο σας και να επιτύχετε μεγαλύτερη αύξηση στην επισκεψιμότητα και την  αναγνωρισιμότητά σας.

INDOOR FITNESS ROOM

OUTDOOR GYM

Νέα τάση! Το fitness βγαίνει στον κήπο!

Ενθουσιάστε τους επισκέπτες σας με ένα γυμναστήριο εξωτερικού χώρου!

Στο ιδανικότερο κλίμα του κόσμου, στη μοναδική αίσθηση που μόνο το ελληνικό καλοκαίρι και η εξαιρετική φιλοξενία σας μπορούν να προσφέρουν, ενθουσιάστε τους επισκέπτες σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

IN-ROOM A LA CARTE

Πολλοί ταξιδιώτες αναζητούν επιλογές γυμναστικής που μπορούν να υποκαταστήσουν τη ρουτίνα προπόνησής τους στο σπίτι.

Στη LEOS S.A  μπορούμε να σας βοηθήσουμε να παρέχετε εύκολα προσβάσιμο εξοπλισμό γυμναστικής σε δωμάτια ξενοδοχείου ως πρόσθετη υπηρεσία στο παραδοσιακό σας γυμναστήριο, το οποίο θα αυξήσει τα ποσοστά πληρότητας του καταλύματος σας.

Οι πελάτες σας μπορούν να ασκηθούν στην ιδιωτικότητα του δωματίου τους με εξοπλισμό γυμναστικής και αξεσουάρ μέσα από την μεγάλη γκάμα Wellness, η οποία μεταφέρεται εύκολα στο δωμάτιο του επισκέπτη κατόπιν αιτήματος.

IN-ROOM A LA CARTE

VIP ROOM BY iFIT

Η τέλεια λύση για να δημιουργήσετε μια έξυπνη εμπειρία ευεξίας στα premium δωμάτια σας, που θα περιλαμβάνει κορυφαίο επαγγελματικό εξοπλισμό και ένα απόλυτο ψηφιακό ταξίδι εκγύμνασης μέσα από την πλατφόρμα iFIT.

Μέσα από τη σουίτα τους οι επισκέπτες σας θα μπορούν να συνδέονται μέσω της πλατφόρμας iFIT παντού.

Ατελείωτες δυνατότητες προπόνησης!

Πείτε αντίο στη μονοτονία της προπόνησης με μια ποικιλία από προπονητικές εμπειρίες!

Από συνεδρίες σε studio έως παγκόσμιες προπονήσεις και επιλογές cross-training, όπως η yoga και η ενδυνάμωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!