ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CARDIO PRO - LEOS.GR

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

CARDIO PRO

Τα δεδομένα στο fitness άλλαξαν και συναρπάζουν!

Hi tech διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα, κωπηλατικές, πάγκοι και όργανα δύναμης, προσεγμένα και τελειοποιημένα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Διασυνδέονται με προπονητικές εφαρμογές χάρη στις πρωτοποριακές καινοτομίες σχεδίασης και τις ευρεσιτεχνίες κατασκευής τους.

 

SMART CARDIO
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ-CARDIO PRO-LIGHT PROFESSIONAL

LIGHT PROFESSIONAL

Cardio όργανα γυμναστικής light professional  εξοπλισμού από τις καλύτερες μάρκες της ευρωπαϊκής και της αμερικάνικης αγοράς. Με εξαιρετικά προσεγμένη εμφάνιση, λεπτομέρεια στο design, αντοχή στο χρόνο αλλά και δυνατότητα διασύνδεσης σε προπονητικές εφαρμογές.

Ιδανικά για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους γυμναστηρίων, όπως studio gyms, cross gyms ή personal studios, αθλητικούς συλλόγους, αλλά και σε γυμναστήρια ξενοδοχείων, όπως σε boutique hotels, suites hotels, villas ή αίθουσες spa.

Επώνυμα, αξιόπιστα και με μεγάλο εύρος επιλογής τιμών, εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίηση του χρήστη αλλά και του επιχειρηματία γυμναστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

FULL PROFESSIONAL

Cardio όργανα γυμναστικής full professional επαγγελματικού εξοπλισμού από τις καλύτερες μάρκες της ευρωπαϊκής και της αμερικάνικης αγοράς. Μοναδικά σε στιβαρότητα και αντοχή στην εντατική χρήση και στο χρόνο. Με ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία αλλά και το προσεγμένο design.

Άριστα για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους γυμναστηρίων με πολλά μέλη, ή σε μεγάλα fitness rooms ξενοδοχείων.

Πολύ υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, επώνυμα, και με μεγάλο εύρος επιλογής τιμών, θα ενθουσιάσουν το χρήστη αλλά και τον επιχειρηματία γυμναστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ-CARDIO PRO-FULL PROFESSIONAL

CARDIO PRO BODYTONE

Η σειρά Cardio Line των full commercial μηχανημάτων αερόβιας προπόνησης της ισπανικής Bodytone είναι η καλύτερη επιλογή εξοπλισμού επαγγελματικού χώρου προπόνησης, άριστης λειτουργικότητας, αντοχής και ασφάλειας. Κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις με τη στιβαρότητά τους, την άψογη εργονομία και το design τους. Κερδίστε τις εντυπώσεις! 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ / B2B

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπός της εταιρίας μας
θα επικοινωνήσει μαζί σας

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!