Εξοπλισμός κατάλληλος για φυσικοθεραπευτήρια

Βελτιώστε τον χρόνο άσκησης των ασθενών σας, επιλέγοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό για να διαφοροποιηθείτε.

Αυξήστε τις παροχές σας  προσφέροντας μεγαλύτερη γκάμα ασκήσεων , βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα ζωής των ασθενών σας.

Η LEOS σας προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για την κάλυψη κάθε σας ανάγκη, από τη σχεδίαση του project , την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού μέσα από την τεράστια γκάμα μας , την εγκατάσταση και την άμεση τεχνική υποστήριξη.

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ WALKER EVO

Ο διάδρομος γυμναστικής TRX Walker EVO της TOORX είναι ένας πολύ στιβαρός διάδρομος ο οποίος είναι κατάλληλος για χρήση αποθεραπείας και αποκατάστασης σε κέντρα φυσικοθεραπείας ή για χρήση στο σπίτι από άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Διαθέτει άνετες χειρολαβές με δυνατότητα ελέγχου της ταχύτητας και μεγάλη επιφάνεια κύλισης, η κλίση του μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα σε 3 επίπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ  BRX-R100 TOORX-LEOS.GR

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ BRX-R100 TOORX

Αποτελεσματική άσκηση στο σπίτι με μοναδική ποιότητα κίνησης και ολοκληρωμένο έλεγχο του αποτελέσματος. Με επαγωγικό σύστημα αντίστασης, βάρος τροχού 14 kg και ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη καρδιακών παλμών, με δυνατότητα διασύνδεσης APP READY.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ

DUAL PULLEY

Επαγγελματική Dual Pulley PRX-5000 TOORX

Επαγγελματική Dual Pulley PRX-5000 TOORX

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Dual Pulley PRX-3500 TOORX

Dual Pulley PRX-3500 TOORX

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Τροχαλία Single Pulley PRX-3000 TOORX

Τροχαλία Single Pulley PRX-3000 TOORX

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

ΠΟΛΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο πολυζυγικός προπονητικός εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φυσικοθεραπεία και την αποκατάσταση για διάφορους σκοπούς, όπως η αύξηση της δύναμης, της ευελιξίας και της σταθερότητας. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι η χρήση του πολυζυγικού εξοπλισμού στη φυσικοθεραπεία πρέπει να γίνεται υπό την επίβλεψη ενός ειδικευμένου φυσιοθεραπευτή ή επαγγελματία της υγείας, προκειμένου να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!