Επαγγελματικός Εξοπλισμός Γυμναστηρίου

Στη LEOS S.A. ασχολούμαστε συνεχώς με την παρακολούθηση των νέων τάσεων στον κλάδο μας, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες συμβουλές σχετικά με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες σε στυλ εκπαίδευσης, εξοπλισμό  γυμναστηρίου και νέες ιδέες ευεξίας.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία προπόνησης με τον κατάλληλο συνδυασμό εξοπλισμού γυμναστικής για τον ασκούμενο . Διαμορφώνοντας ένα σύνολο εξοπλισμού στα δικά σας μέτρα.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

  Έχοντας κατανοήσει της ανάγκες του πελάτη , τον προτεινόμενο προϋπολογισμό και την αισθητική του περιβάλλοντος γύρω από το χώρο του γυμναστηρίου, αρχίζουμε να δημιουργούμε – σχεδιάζουμε την κάτοψη.

  Μια τρισδιάστατη προβολή του γυμναστηρίου, θα βοηθήσει στην απεικόνιση της απόστασης μεταξύ του εξοπλισμού, τη διαρρύθμιση του χώρου , τη διακόσμηση καθώς και στην εμφάνιση της θέσης των δομικών υλικών, των εξόδων , παραθύρων κ.λπ.

  Σας συμβουλεύουμε για τη διάταξη του γυμναστηρίου, τα σχέδια του γυμναστηρίου, τις κατόψεις γυμναστηρίου και στη συνέχεια παρέχουμε μια τρισδιάστατη απεικόνιση του γυμναστηρίου πριν από την προμήθεια του εξοπλισμού.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Είτε πρόκειται για cardio προπόνηση, είτε για functional προπόνηση ή προπόνηση με μηχανές δύναμης με συγκεκριμένες απαιτήσεις εξοπλισμού , είτε για high-tech εξοπλισμό με virtual πλατφόρμα όπως iFIT, στη LEOS S.A επιλέγουμε πάντα να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα & παντού στο πλευρό σας!

   

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

  Στη LEOS S.A. θα βρείτε εξειδικευμένους τεχνικούς που θα σας παρέχουν υποστήριξη και θα επιλύσουν άμεσα το τεχνικό σας θέμα σε όλη την Ελλάδα.

Λύσεις ακριβώς στα μέτρα σας

Στη LEOS S.A. ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης.

Όταν επεξεργαζόμαστε ιδέες για ένα σύγχρονο γυμναστήριο, υιοθετούμε μια προοπτική σχεδιαστή γυμναστηρίου, ενώ παράλληλα ενσωματώνουμε την τεχνογνωσία μας από μεγαλύτερα έργα σχεδιασμού γυμναστηρίων, που σημαίνει ότι οι πελάτες επωφελούνται από αυτό το εύρος γνώσεων.

Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 

FULL COMMERCIAL GYM

FULL COMMERCIAL GYM

FULL COMMERCIAL EQUIPMENT

GROUP TRAINING - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ - LEOS.GR

FUNCTIONAL &

GROUP TRAINING

 

 

GROUP TRAINING EQUIPMENT

PILATES STUDIO
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!