Διάδρομος TT-200 ALPINE

Κωδικός: 04-460-001

Product information

ή
499,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 550,00€
99,8€/μήνα 0% για 5 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Αισθητική υπεροχή

Ο διάδρομος ALPINE TT-200 συνδυάζει total black design με εντυπωσιακό φινίρισμα και minimal γραμμές.

Σχεδιασμένος με κάθε λεπτομέρεια για μέγιστο έλεγχο και αθόρυβη λειτουργία!

Το αθόρυβο μοτέρ είναι ιδανικό για κάθε είδους προπόνησης από πιο χαλαρό βάδισμα μέχρι τρέξιμο με μέγιστη ταχύτητα 16km/h. Η κλίση ρυθμίζεται χειροκίνητα έως 3 επίπεδα για  μέγιστη απόδοση της προπόνησής σας.

Η ALPINE εστιάζει στη κατασκευή καινοτόμων διαδρόμων υψηλής αισθητικής, μοναδικής άνεσης, φιλικότητας χρήσης, με δυνατότητες δικτύωσής μέσω Bluetooth.

Η ALPINE συστήνει τον διάδρομο γυμναστικής για άτομα έως και 115kg.

Αντικραδασμικό
Ευκρίνεια οθόνης
3 επίπεδα κλίσης
APP

Εξοικονόμηση Χώρου

Οι διάδρομοι Alpine αποτελούν την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν εξοικονόμηση χώρου χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα της άσκησης. Χάρη στην αναδίπλωσή τους, αυτοί οι διάδρομοι απαιτούν ελάχιστο χώρο αποθήκευσης στο δωμάτιό σας, καθιστώντας το ιδανικό για μικρά διαμερίσματα ή περιορισμένους χώρους.

Μοτέρ 2 ίππων (1-16km/h)

Το μοτέρ του διαδρόμου είναι 2 ίππων (HP) και μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως 16 χιλιόμετρα την ώρα. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει την ταχύτητα ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους της προπόνησής του, είτε πρόκειται για ήπιο περπάτημα είτε για έντονο τρέξιμο. Η δύναμη και η απόδοση του κινητήρα εγγυώνται μια σταθερή και ομαλή λειτουργία, κάνοντας τον διάδρομο ιδανικό για συχνή και απαιτητική χρήση.

Αντιολισθιτικη σχεδίαση διαδρόμου

Η επιφάνεια του διαδρόμου είναι κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ένα ασφαλές και ανθεκτικό περιβάλλον για το τρέξιμο. Η μη ολισθηρή επιφάνειά του εγγυάται μια σταθερή βάση κατά τη διάρκεια της άσκησης, προλαμβάνοντας τυχόν ολισθήσεις ή πτώσεις. Αυτό το στοιχείο εξασφαλίζει ότι ο διάδρομος είναι ιδανικός για ένα ασφαλές και αποτελεσματικό πρόγραμμα γυμναστικής, διατηρώντας την ασφάλεια και την άνεση του χρήστη.

Αισθητήρες στις χειρολαβές

Οι αισθητήρες παλμού στις λαβές του ALPINE TT-200 είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχουν ακριβείς μετρήσεις της καρδιακής σας συχνότητας σε πραγματικό χρόνο, ενώ εσείς επικεντρώνεσαι στην προπόνησή σας. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς την ένταση της άσκησής σας και να την προσαρμόζετε ανάλογα, για βέλτιστα αποτελέσματα.

αντικραδασμικό με 6 ελαστομερή

Το αντικραδασμικό σύστημα Soft Tech Cushions με 6 ελαστομερή αυτού του διαδρόμου θα σας εντυπωσιάσει. Είναι σαν να έχετε έξι μικρά αμορτισέρ (τα ελαστομερή) κάτω από την επιφάνεια του διαδρόμου που δουλεύουν μαζί για να μειώσουν τον θόρυβο και την αίσθηση δόνησης όταν τρέχετε, κάνοντας το τρέξιμό σας πιο ομαλό και ήσυχο.

Προπονηθείτε έξυπνα

Συνδυάστε τους πρωτοποριακούς διαδρόμους γυμναστικής ALPINE με τη σωστή καθοδήγηση προς το στόχο που προσφέρει η προπονητική εφαρμογή Kinomap App ή Zwift. Κατεβάστε στο κινητό ή στο tablet σας την εφαρμογή*, επιλέξτε σε ποιο μέρος του κόσμου θα τρέξετε, εάν θέλετε διαδρομή για αρχάριο ή προχωρημένο χρήστη, και ξεκινήστε. Μέσω bluetooth επίσης μπορεί να συνδεθεί με ιμάντα στήθους. Γυμναστείτε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά. (*Απαιτείται συνδρομή. Δείτε περισσότερα στο https://www.kinomap.com/v2/home).

 

3 Επίπεδα κλίσης

Ο ALPINE TT-200 διαθέτει 3 χειροκίνητα επίπεδα κλίσης. Με την λειτουργία κλίσης στον διάδρομο αυξάνετε την αποτελεσματικότητα της προπόνησης. Η κλίση μιμείται το τρέξιμο ή περπάτημα σε ανηφόρα, αυξάνοντας την ένταση και εργάζοντας πιο εντατικά διαφορετικές μυϊκές ομάδες σε σχέση με την επίπεδη επιφάνεια. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής, στην καύση περισσότερων θερμίδων και στην ενίσχυση των κάτω άκρων, προσφέροντας μια πιο σφαιρική και απαιτητική προπόνηση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ισχύς μοτέρ DC: Continuous 2 hp
 • Ελάχιστη / μέγιστη ταχύτητα: 1-16 km/h
 • Κλίση: χειροκίνητη σε 3 επίπεδα
 • Αντικραδασμικό Soft Tech System με 6 ελαστομερή
 • Επιφάνεια τρεξίματος : 128 x 43cm
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 115Kg
 • Διαστάσεις όταν στηθεί: 150 x 70,5 x 130cm
 • Διαστάσεις αναδίπλωσης: 91 x 70,5 x 134,5cm
 • Πλαίσιο: προ-συναρμολογημένο με 2 ροδάκια μεταφοράς
 • Διαστάσεις συσκευασίας: 156,3 x 69 x 21,5cm
 • Βάρος συσκευασίας: 50 kg
 • Εγγύηση: 2 χρόνια

COMPUTER ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

 • 3 χρωματιστά παράθυρα και 1 LED οθόνη
 • Προγράμματα: 1 manual, 36 προκαθορισμένα, 3 στόχου
 • Ενδείξεις: ταχύτητα, καρδιακοί παλμοί, απόσταση, χρόνος, θερμίδες, ένδειξη τρέχοντος προγράμματος άσκησης
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών: με αισθητήρες παλάμης ή ζώνη στήθους  (η ζώνη στήθους μέτρησης παλμών δεν περιλαμβάνεται)
 • Διακόπτες ταχύτητας και start/stop στις χειρολαβές
 • Βάση στήριξης smartphone / tablet (το smartphone/tablet δεν περιλαμβάνεται)
 • Θήκη για μπουκάλι στο πλάι
 • Έξυπνο σύστημα διασύνδεσης Bluetooth για διασύνδεση με προπονητικές εφαρμογές Kinomap, Zwift και iconsole+ (απαιτείται συνδρομή)