Ελλειπτικό Nova M Axos Line KETTLER

Κωδικός: 04-455-003

Product information

ή
499,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 640,00€
99,8€/μήνα 0% για 5 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

75 χρόνια κορυφαία επιλογή KETTLER

Με παγκόσμια παρουσία εδώ και 75 χρόνια, η KETTLER ερευνά συνεχώς νέες καινοτόμες τεχνολογίες και κατοχυρώνει ευρεσιτεχνίες για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια του αθλούμενου. Βασίζεται στην αθλητική επιστήμη έτσι ώστε το όργανο γυμναστικής που θα επιλέξετε να γίνει ο προσωπικός σας γυμναστής για μια ζωή.

Απολαύστε μία μοναδική προπονητική εμπειρία σε ένα ελλειπτικό όργανο γυμναστικής. Το ελλειπτικό KETTLER NOVA M Axos Line διαθέτει μαγνητικό σύστημα αντίστασης, πολύ μεγάλο βάρος τροχού για άψογα ομαλή, φυσική κύλιση και ιδανικές διαστάσεις για μικρούς χώρους. Άριστη επιλογή για τον αρχάριο χρήστη, που θέλει να γυμνάσει ομοιόμορφα όλο το σώμα χωρίς καταπονήσεις των αρθρώσεων ή τραυματισμούς.

​ ​  Η Kettler, με την αξεπέραστη τεχνογνωσία της, εφαρμόζει τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής. Συστήνει το ελλειπτικό NOVA M Axos Line για άτομα έως 110 kg.

Μαγνητικό Σύστημα Αντίστασης
XL βάρος τροχού
Ευανάγνωστη οθόνη
Μήκος διασκελισμού 320 mm

Ελευθερία από καλώδια και παροχή ρεύματος

Το KETTLER NOVA M Axos Line διαθέτει μαγνητικό σύστημα αντίστασης με χειροκίνητη ρύθμιση. Ο υψηλής ποιότητας μαγνήτης ασκεί συνεχόμενη δύναμη στον τροχό. Εσείς επιλέγετε τη δυσκολία της άσκησης μέσω του εύχρηστου ρυθμιστή αντίστασης 8 επιπέδων ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Δεν απαιτείται σύνδεση σε πρίζα για παροχή ρεύματος δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τοποθετήσετε το όργανο γυμναστικής σε όποιο σημείου του σπιτιού σας βολεύει.

Μεγάλο βάρος τροχού για φυσική κύλιση

Όσο μεγαλύτερο είναι το βάρος τροχού σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, τόσο πιο ομαλή και λειτουργική κίνηση προσφέρει κατά την προπόνηση στον χρήστη. Στόχος της KETTLER είναι η άψογη κύλιση τροχού όλων των μοντέλων ελλειπτικών της. Το NOVA M Axos Line διαθέτει βάρος τροχού 12 kg, αρκετά πιο πάνω από το τυπικό βάρος αντίστοιχων ελλειπτικών της κατηγορίας του. Με κορυφαία σχεδίαση, καινοτόμα συστήματα λειτουργίας made by Kettler και στιβαρότητα που εντυπωσιάζει, το ελλειπτικό NOVA M διασφαλίζει άριστη, φυσική κύλιση, ξεκούραστη και ασφαλή προπόνηση.

Εύχρηστος υπολογιστής

Το KETTLER NOVA M Axos Line διαθέτει εύχρηστη κονσόλα υπολογιστή με οθόνη LCD. Απλή στη λειτουργία, με μεγάλες και ευδιάκριτες ενδείξεις σας ενημερώνει συνεχώς για τα δεδομένα της προπόνησή σας. Για την άριστη ασφάλεια του χρήστη, διαθέτει λειτουργία προειδοποιητικού σήματος όταν το μέγιστο όριο καρδιακού παλμού που έχετε ορίσει ξεπεραστεί. Λειτουργεί με δύο (2) κοινές μπαταρίες τύπου ΑΑ.

Μεγάλο μήκος διασκελισμού για φυσική κίνηση

Όσο πιο μεγάλο είναι το μήκος διασκελισμού σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, τόσο πιο φυσικά και αποδοτικά μπορεί να κινηθεί ο χρήστης κατά την προπόνηση. Το KETTLER NOVA M Axos Line, με μεγάλο μήκος διασκελισμού 320 mm, εξασφαλίζει άνετη και λειτουργική κίνηση στους χρήστες με σωματότυπο μέσου ύψους. Ο στόχος σας είναι η εκγύμναση όλου του σώματος, η καύση λίπους και η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης με τον πιο φυσικό τρόπο κίνησης.

Πατήστε γερά

Για την άριστη προσαρμογή στο σωματότυπο του χρήστη, το KETTLER NOVA M Axos Line είναι εξοπλισμένο με μεγάλα πέλματα και δυνατότητα ρύθμισης της θέσης τους. Τοποθετήστε τα στη θέση που σας βολεύει, αυξάνοντας ή μειώνοντας τη συνολική απόσταση κίνησης σε αυτήν που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο βηματισμού. Απολαύστε ξεκούραστες προπονήσεις με κινήσεις όπως αυτές που θα κάνατε στην καθημερινή σας βόλτα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Σύστημα αντίστασης: Μαγνητικό
 • Σύστημα μετάδοσης κίνησης: μέσω δίσκου με επιμήκεις ιμάντες
 • Βάρος τροχού: 12kg
 • Παροχή ενέργειας: Μπαταρίες
 • Μήκος διασκελισμού: 320 mm
 • Πέλματα: ρυθμιζόμενα πλαστικά πατήματα για προσαρμογή στο σωματότυπο του χρήστη
 • Διαστάσεις όταν στηθεί (ΜxΠxΥ): 115x62x160cm
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 110kg
 • Ρεγουλατόροι για ευθυγράμμιση με το έδαφος
 • Ροδάκια μετακίνησης

COMPUTER ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

 • Οθόνη LCD
 • Μόνιμη ένδειξη 6 λειτουργιών
 • Μετρήσεις: χρόνου, συνολικής απόστασης, ταχύτητας, ταχύτητας διασκελισμού, θερμίδων
 • Ένδειξη ημερομηνίας / ώρας
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών: με αισθητήρες παλάμης ή με κλιπ αυτιού (πρόσθετο αξεσουάρ, δεν περιλαμβάνεται)
 • Ένδειξη ανώτατου ορίου καρδιακών παλμών και προειδοποιητικό σήμα
 • Χειροκίνητος έλεγχος έντασης σε 1-8 επίπεδα

Η Kettler    αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα όργανα γυμναστικής. Παγκόσμιος ηγέτης, φροντίζει για την υγεία μας εδώ και 75 χρόνια εφαρμόζοντας τις εξελίξεις της αθλητικής επιστήμης. Με συνεχείς έρευνες, καινοτομίες και κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες κατασκευάζει τα πιο ασφαλή όργανα γυμναστικής: διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα προπόνησης, κωπηλατικές και πολυόργανα. Εκτός από αξεπέραστη τεχνογνωσία και τις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής, τα μηχανήματα άθλησης Kettler διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό τους design. Έρχονται σταθερά πρώτα στις προτιμήσεις ιδιωτών και επαγγελματιών. Γυμναστείτε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ζήστε τη διαφορά σε κάθε σας προπόνηση!