Ελλειπτικό Nova P Axos Line KETTLER

Κωδικός: 04-455-004

Product information

ή
699,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 880,00€
99,86€/μήνα 0% για 7 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

75 χρόνια κορυφαία επιλογή KETTLER

Με παγκόσμια παρουσία εδώ και 75 χρόνια, η KETTLER ερευνά συνεχώς νέες καινοτόμες τεχνολογίες και κατοχυρώνει ευρεσιτεχνίες για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια του αθλούμενου. Βασίζεται στην αθλητική επιστήμη έτσι ώστε το όργανο γυμναστικής που θα επιλέξετε να γίνει ο προσωπικός σας γυμναστής για μια ζωή.

Απολαύστε μία μοναδική προπονητική εμπειρία σε ένα ελλειπτικό όργανο γυμναστικής. Το ελλειπτικό KETTLER NOVA P Axos Line διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης, πολύ μεγάλο βάρος τροχού για άψογα ομαλή, φυσική κύλιση και μεγάλο μήκος διασκελισμού. Άριστη επιλογή για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, που θέλουν να γυμνάσουν ομοιόμορφα όλο το σώμα χωρίς καταπονήσεις των αρθρώσεων ή τραυματισμούς.

 Η Kettler, με την αξεπέραστη τεχνογνωσία της, εφαρμόζει τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής. Συστήνει το ελλειπτικό NOVA P Axos Line για άτομα έως 130 kg.

Ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης
XL βάρος τροχού
Προγράμματα
Μήκος διασκελισμού 390 mm

Ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης

Το KETTLER NOVA P Axos Line διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης με χειροκίνητη ρύθμιση. Ο υψηλής ποιότητας μαγνήτης ασκεί συνεχόμενη δύναμη στον τροχό. Εσείς επιλέγετε τη δυσκολία της άσκησης σε 16 επίπεδα ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Η πρόοδός σας πραγματοποιείται σταδιακά και ομαλά ενώ η ηλεκτρομαγνητική αντίσταση σας εξασφαλίζει αθόρυβη, ομαλή κύλιση.

Μεγάλο βάρος τροχού για άψογα ομαλή κύλιση

Όσο μεγαλύτερο είναι το βάρος τροχού σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, τόσο πιο ομαλή και λειτουργική κίνηση προσφέρει κατά την προπόνηση στον χρήστη. Στόχος της KETTLER είναι η άψογη κύλιση τροχού όλων των μοντέλων ελλειπτικών της. Το NOVA P Axos Line διαθέτει βάρος τροχού 14 kg, αρκετά περισσότερα από το τυπικό βάρος αντίστοιχων ελλειπτικών της κατηγορίας του. Με κορυφαία σχεδίαση, καινοτόμα συστήματα λειτουργίας made by Kettler και στιβαρότητα που εντυπωσιάζει, το ελλειπτικό NOVA P διασφαλίζει άριστη, φυσική κύλιση, ξεκούραστη και ασφαλή προπόνηση.

Εύχρηστος υπολογιστής

Το KETTLER NOVA P Axos Line διαθέτει εύχρηστη κονσόλα υπολογιστή με οθόνη LCD. Απλή στη λειτουργία, με μεγάλες και ευδιάκριτες ενδείξεις, σας ενημερώνει συνεχώς για τα δεδομένα της προπόνησή σας. Για την άριστη ασφάλεια του χρήστη, διαθέτει πρόγραμμα προειδοποιητικού σήματος όταν ξεπερνάτε το μέγιστο όριο καρδιακού παλμού που έχετε ορίσει.

Προγράμματα προπόνησης βασισμένα στην αθλητική επιστήμη

Η KETTLER αντιπροσωπεύει την έννοια της προπόνησης που βασίζεται στην αθλητική επιστήμη. Το ελλειπτικό KETTLER NOVA P Axos Line είναι εφοδιασμένο με 12 προεγκατεστημένα προγράμματα προπόνησης καθώς και 16 επίπεδα αντίστασης, κατάλληλα για αθλούμενους όλων των επιπέδων. Διαθέτει πρόγραμμα ελέγχου καρδιακών παλμών -εξαιρετικά σημαντικό για την παρακολούθηση της προόδου σας, αλλά και τέσσερα (4) προφίλ χρηστών έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να αποθηκεύει τα δικά του δεδομένα. Χάστε βάρος, αυξήστε την αντοχή σας ή ενδυναμώστε την καρδιά σας υπεύθυνα και αποτελεσματικά.

Μεγάλο μήκος διασκελισμού για φυσική κίνηση

Όσο πιο μεγάλο είναι το μήκος διασκελισμού σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, τόσο πιο φυσικά και αποδοτικά μπορεί να κινηθεί ο χρήστης κατά την προπόνηση. Το KETTLER NOVA P Axos Line, με πολύ μεγάλο μήκος διασκελισμού 390 mm, εξασφαλίζει άνετη και λειτουργική κίνηση στους ψηλούς χρήστες. Ο στόχος σας είναι η εκγύμναση όλου του σώματος, η καύση λίπους και η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης με τον πιο φυσικό τρόπο κίνησης.

Εργονομία

Για την άριστη προσαρμογή στο σωματότυπο του χρήστη, το KETTLER NOVA P Axos Line είναι εξοπλισμένο με μεγάλα πέλματα και δυνατότητα ρύθμισης της θέσης τους. Τοποθετήστε τα στη θέση που σας βολεύει, αυξάνοντας ή μειώνοντας τη συνολική απόσταση κίνησης σε αυτήν που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο βηματισμού. Απολαύστε ξεκούραστες προπονήσεις με κινήσεις όπως αυτές που θα κάνατε στην καθημερινή σας βόλτα.

Πατήστε γερά

Για την άριστη προσαρμογή στο σωματότυπο του χρήστη, το KETTLER NOVA M Axos Line είναι εξοπλισμένο με μεγάλα πέλματα και δυνατότητα ρύθμισης της θέσης τους. Τοποθετήστε τα στη θέση που σας βολεύει, αυξάνοντας ή μειώνοντας τη συνολική απόσταση κίνησης σε αυτήν που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο βηματισμού. Απολαύστε ξεκούραστες προπονήσεις με κινήσεις όπως αυτές που θα κάνατε στην καθημερινή σας βόλτα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Σύστημα αντίστασης: μαγνητικό ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ
 • Σύστημα μετάδοσης κίνησης: μέσω δίσκου με επιμήκη ιμάντα
 • Βάρος τροχού: 14kg
 • Εύρος ισχύος: 1-16 (ελεγχόμενο από κομπιούτερ)
 • Παροχή ενέργειας: Ηλεκτρική (230V) με μετασχηματιστή
 • Μήκος διασκελισμού: 390 mm
 • Πέλματα: ρυθμιζόμενα πλαστικά πατήματα για προσαρμογή στο σωματότυπο του χρήστη
 • Διαστάσεις όταν στηθεί (ΜxΠxΥ): 132 x 62 x 169 cm
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 130kg
 • Ρεγουλατόροι για ευθυγράμμιση με το έδαφος
 • Ροδάκια μετακίνησης

COMPUTER ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

 • Οθόνη LCD
 • Μνήμη 4 χρηστών
 • 12 προγράμματα άσκησης
 • Μετρήσεις: χρόνου, συνολικής απόστασης, ταχύτητας, ταχύτητας διασκελισμού, θερμίδων
 • Πρόγραμμα ελέγχου καρδιακών παλμών
 • Ένδειξη ημερομηνίας / ώρας
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών: με αισθητήρες παλάμης, κλιπ αυτιού (περιλαμβάνεται) & με θωρακική ζώνη παλμών (πρόσθετο αξεσουάρ, δεν περιλαμβάνεται)
 • Μόνιμη ένδειξη 7 λειτουργιών

Η Kettler    αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα όργανα γυμναστικής. Παγκόσμιος ηγέτης, φροντίζει για την υγεία μας εδώ και 75 χρόνια εφαρμόζοντας τις εξελίξεις της αθλητικής επιστήμης. Με συνεχείς έρευνες, καινοτομίες και κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες κατασκευάζει τα πιο ασφαλή όργανα γυμναστικής: διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα προπόνησης, κωπηλατικές και πολυόργανα. Εκτός από αξεπέραστη τεχνογνωσία και τις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής, τα μηχανήματα άθλησης Kettler διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό τους design. Έρχονται σταθερά πρώτα στις προτιμήσεις ιδιωτών και επαγγελματιών. Γυμναστείτε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ζήστε τη διαφορά σε κάθε σας προπόνηση!