Ποδήλατο γυμναστικής καθιστό Avior R Axos Line KETTLER

Κωδικός: 04-455-018

Product information

ή
899,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 1.000,00€
99,89€/μήνα 0% για 9 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Το καλύτερο και πιο άνετο καθιστό ποδήλατο για να ξεκινήσει κάποιος 

Το καθιστό ποδήλατο Kettler Avior R Axos Line με χαμηλό ύψος ανάβασης, εργονομική σχεδίαση αλλά και με απλό και ευδιάκριτο computer είναι το ιδανικό όργανο γυμναστικής για πιο ώριμους σε ηλικία χρήστες με κινητικές δυσκολίες και όχι μόνο.

Ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης
Εργονομική σχεδίαση
16 Επίπεδα αντίστασης
LCD Οθόνη

Σύστημα μαγνητικής πέδησης

Το Avior R Axos Line διαθέτει σύστημα μαγνητικής πέδησης και συνεπώς ενσωματωμένο μόνιμο μαγνήτη. Ο μαγνήτης είναι τοποθετημένος πάνω από τον σφόνδυλο και μπορεί να τον φρενάρει με τη δύναμή του. Αν αυξήσετε την αντίσταση, η δύναμη του μαγνήτη αυξάνεται και απαιτείται μεγαλύτερη ένταση για να μετακινηθεί ο δίσκος.

Αισθητήρες στις χειρολαβές

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες παλμού στις λαβές του Avior R Axos Line είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχουν ακριβείς μετρήσεις της καρδιακής σας συχνότητας σε πραγματικό χρόνο, ενώ εσείς επικεντρώνεσαι στην προπόνησή σας. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς την ένταση της άσκησής σας και να την προσαρμόζετε ανάλογα, για βέλτιστα αποτελέσματα.

Εργονομικό & Άνετο

Το Kettler Avior R Axos Line αποτελεί μια εξαιρετική λύση για γυμναστική, ιδανική για όσους έχουν προβλήματα στις αρθρώσεις ή χρειάζονται μια άνετη και καταπαυστική εμπειρία γυμναστικής. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη επιβίβαση καθώς δεν απαιτείται να σηκώσετε τα πόδια σας, και έπειτα να ξεκινήσετε πετάλι. Η άνετη στάση και η εργονομική σχεδίαση παρέχουν μια ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία άσκησης. Η δυνατότητα εύκολης προσαρμογής του καθίσματος καθιστά το Avior R μια ιδανική επιλογή για χρήστες κάθε ύψους και σωματικής διάπλασης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σύστημα αντίστασης: μαγνητικό ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ
Σύστημα μετάδοσης κίνησης: μέσω δίσκου με επιμήκη ιμάντα
Βάρος τροχού: 9 kg
Εύρος ισχύος: 1-16 (έλεγχος από κομπιούτερ)
Τροφοδοσία ρεύματος: Παροχή ενέργειας (230V)

Ρύθμιση σέλας μέσω της δεξιάς γωνίας
Χειρολαβές στήριξης
Χαμηλό ύψος ανάβασης
Πεντάλ με ιμάντες ασφαλείας
Ροδάκια με

Διαστάσεις όταν στηθεί (ΜxΠxΥ): 163x63x109 cm
Μέγιστο βάρος χρήστη: 130 kg
τακίνησης
Ρεγουλατόροι επιπέδωσης

COMPUTER ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Οθόνη LCD 7 λειτουργιών
Μέτρηση χρόνου, συνολικής απόστασης, ταχύτητας, συχνότητας βήματος, θερμίδων

Μνήμη 4 χρηστών

12 προγράμματα άσκησης, περιλαμβάνεται πρόγραμμα ελέγχου καρδιακού παλμού
Μέτρηση καρδιακών παλμών με αισθητήρες παλάμης, κλιπ αυτιού (δεν περιλαμβάνεται), θωρακική ζώνη (δεν περιλαμβάνεται)

Δυνατότητα εισαγωγής τιμών-παραμέτρων άσκησης
Αποκατάσταση καρδιακού παλμού και αξιολόγηση φυσικής κατάστασης
Προπόνηση σε ζώνη στόχο (FAT/FIT/MANUΑL)

Η Kettler    αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα όργανα γυμναστικής. Παγκόσμιος ηγέτης, φροντίζει για την υγεία μας εδώ και 75 χρόνια εφαρμόζοντας τις εξελίξεις της αθλητικής επιστήμης. Με συνεχείς έρευνες, καινοτομίες και κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες κατασκευάζει τα πιο ασφαλή όργανα γυμναστικής: διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα προπόνησης, κωπηλατικές και πολυόργανα. Εκτός από αξεπέραστη τεχνογνωσία και τις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής, τα μηχανήματα άθλησης Kettler διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό τους design. Έρχονται σταθερά πρώτα στις προτιμήσεις ιδιωτών και επαγγελματιών. Γυμναστείτε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ζήστε τη διαφορά σε κάθε σας προπόνηση!