Ποδοσφαιράκι Επαγγελματικό PRO CHAMPION GARLANDO

Κωδικός: 03-432-025

Product information

ή
999,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 1.110,00€
83,25€/μήνα 0% για 12 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ

Περιγραφή

Το επίσημο τραπέζι ποδοσφαίρου ITSF για προπόνηση και αγώνες.

Συνδυάζοντας την κομψή γραμμή με τη σταθερή και στιβαρή κατασκευή, το ποδοσφαιράκι Pro Champion είναι το επίσημο τραπέζι προπόνησης ITSF για επαγγελματίες παίκτες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για διεθνείς διοργανώσεις αγώνων της κατηγορίας Pro Tour.

Έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με το Master Champion. Εκτός από παρόμοια εμφάνιση έχει και αυτό μετρητή για το σκορ και οριζοντιωτές στα πόδια, λάστιχα στις ράβδους και λάστιχο αποστασιοποίησης στη ράβδο του τερματοφύλακα που τον κρατάει εντός του χώρου του τέρματος.

Οι λαβές από μαύρο πλαστικό έχουν μία εργονομική λαβή που επιτρέπει το καλύτερο κράτημα κατά την προπόνηση.

Γήπεδο από διάφανο γυαλί θερμικής επεξεργασίας και πράσινο φόντο με λευκές γραμμές που δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού ποδοσφαιρικού εδάφους. Νέες γωνίες γηπέδου για τη σωστή επαναφορά της μπάλας.

Παίκτες από πλαστικό υλικό φορμαρισμένο απευθείας πάνω στις ράβδους: δεν μετακινούνται, δεν μπορούν να μετατοπιστούν και διατηρούν απόλυτα τη θέση τους. Χρώματα ομάδων: κόκκινο και μπλε.

Παρέχεται μαζί με 10 λευκές κανονικές μπάλες και επίσημη ταμπέλα προπόνησης με το πιστοποιητικό αδείας και τον αριθμό σειράς.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μήκος: 150 cm
  • Πλάτος: 76 cm
  • Ύψος: 86-88 cm
  • Πλάτος με τις ράβδους: 125 cm
  • Βάρος: 76 kg
  • Πιστοποίηση: EN