Βάση Δαπέδου για Ολυμπιακές Μπάρες RPB-9 TOORX

Κωδικός: 06-432-295

Product information

Περιγραφή

Βάση 9 θέσεων κάθετης αποθήκευσης για ολυμπιακές μπάρες. Κάθε στήριγμα μπάρας διαθέτει πλαστικό κάλυμμα για να διευκολύνει την τοποθέτηση και ανάκτηση της μπάρας. Τεράστια εξοικονόμηση χώρου! Χρειάζεται μόνο μία επιφάνεια 86 x 34 εκατοστά.

Η βάση για μπάρες RPB-9 της Toorx μπορεί να οργανώσει και να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε χώρου προπόνησης, είτε πρόκειται για γυμναστήριο είτε για άλλου τύπου χώρο άθλησης. Ο κατακόρυφος σχεδιασμός αποθήκευσης θα διατηρήσει τις μπάρες σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Διάμετρος στηρίγματος Ø50mm (κατάλληλη για ολυμπιακές μπάρες)
  • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 42 x 57 x 22 cm
  • Χρώμα: μαύρο
  • 9 θέσεις κάθετης αποθήκευσης
  • Πλαστικό κάλυμμα σε κάθε στήριγμα για να διευκολύνει την τοποθέτηση και ανάκτηση της μπάρας

Η ιταλική Toorx  έχει καταξιωθεί στην αγορά του fitness σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, δίνοντας λύσεις άθλησης υψηλού ποιοτικού επιπέδου με σχεδιασμό made in Italy. Στη σειρά περιλαμβάνονται όλα τα είδη μηχανημάτων cardio, διάδρομοι γυμναστικής - τρεξίματος, ποδήλατα όρθια και καθιστά, ελλειπτικά μηχανήματα, κωπηλατικές μηχανές αλλά και πλήθος μοντέλα σε πάγκους και μηχανές δύναμης για μυϊκή ενδυνάμωση. Επιλέξτε το όργανο άθλησης που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και συμπληρώστε το πρόγραμμα προπόνησής σας με αξεσουάρ γυμναστικής και μικρο-όργανα από την αντίστοιχη πλούσια γκάμα: είδη yoga, cross training, στρώματα γυμναστικής, βαράκια, αλτήρες με δίσκους, μονόζυγα. Η Toorx προσφέρει την πιο αξιόπιστη και ασφαλή γυμναστική στο σπίτι αλλά και την ιδανική επιλογή για το γυμναστήριο και τον επαγγελματία γυμναστή.