Βάση RPM-B2R για Kettlebells/ Medicine Balls TOORX

Κωδικός: 06-432-648

Product information

Περιγραφή

Η βάση για kettlebells / medicine balls έχει μέγεθος 120 x 60 x 77 cm και διαθέτει δύο ευρύτερα ράφια με αντιολισθητική επιφάνεια. Τα ράφια δεν είναι το ένα πάνω από το άλλο, αλλά έχουν απόσταση μεταξύ τους, πράγμα που καθιστά δυνατή την αποθήκευση ακόμη και μεγάλων σε μέγεθος kettlebells / medicine balls χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης γίνεται πολύ εύκολη η ανάκτηση και αποθήκευσή τους για να μένουν πάντα τακτοποιημένες. 

Η βάση για kettlebells / medicine balls έχει συμπαγές πλαίσιο που μπορεί να φέρει πολύ βάρος και είναι ιδανική για γυμναστήρια και personal studios.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Μήκος: 120 cm
  • Πλάτος: 60 cm
  • Ύψος: 77 cm
  • Βάση με 2 ράφια για kettlebells / medicine balls
  • Επιφάνεια καουτσούκ στα ράφια για προστασία και μείωση του θορύβου

Η ιταλική Toorx  έχει καταξιωθεί στην αγορά του fitness σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, δίνοντας λύσεις άθλησης υψηλού ποιοτικού επιπέδου με σχεδιασμό made in Italy. Στη σειρά περιλαμβάνονται όλα τα είδη μηχανημάτων cardio, διάδρομοι γυμναστικής - τρεξίματος, ποδήλατα όρθια και καθιστά, ελλειπτικά μηχανήματα, κωπηλατικές μηχανές αλλά και πλήθος μοντέλα σε πάγκους και μηχανές δύναμης για μυϊκή ενδυνάμωση. Επιλέξτε το όργανο άθλησης που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και συμπληρώστε το πρόγραμμα προπόνησής σας με αξεσουάρ γυμναστικής και μικρο-όργανα από την αντίστοιχη πλούσια γκάμα: είδη yoga, cross training, στρώματα γυμναστικής, βαράκια, αλτήρες με δίσκους, μονόζυγα. Η Toorx προσφέρει την πιο αξιόπιστη και ασφαλή γυμναστική στο σπίτι αλλά και την ιδανική επιλογή για το γυμναστήριο και τον επαγγελματία γυμναστή.