Vault Σταθμός Προπόνησης NORDICTRACK

Κωδικός: 04-470-007

Product information

ή
2.999,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 3.300,00€
249,92€/μήνα 0% για 12 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Προπονηθείτε αλλιώς!

Ο επαναστατικός τρόπος λειτουργίας του σταθμού προπόνησης Vault αλλάζει τα δεδομένα στο fitness.

Χάρη στον αντικατοπτρικό καθρέπτη, προπονήστε με τους καλύτερους personal trainers του iFIT App, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις κινήσεις τους. Άψογα. Χωρίς να μπερδεύεστε. Σα να είναι δίπλα σας!

Δωρεάν μηνιαία (30 ημέρες) συνδρομή

Περιστρεφόμενη Αντικατοπτρική Οθόνη
Απεριόριστες iFIT Προπονήσεις
Προπονητές Παγκοσμίου Κύρους
Premium Ποιότητα Κατασκευής
Διαδραστική ΠροπόνησηΑντικατοπτρισμού

iFIT INTERACTIVE PERSONAL TRAINING

Διαδραστική Προπόνηση

Αντικατοπτρισμού

Tech & Elegance

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το Vault δεν είναι μόνο ένας σταθμός προπόνησης άψογης αισθητικής που στολίζει μοναδικά και αναδεικνύει το χώρο σας. Είναι ένα πραγματικά ολοκληρωμένο home gym.

 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ο επαναστατικός τρόπος λειτουργίας του Vault αλλάζει τα δεδομένα στην προπόνηση. Η τεχνολογία, η αυτοτελής χρήση και η διάδραση με το iFIT σας προσφέρουν τις πιο εμπνευσμένες και αποτελεσματικές προπονήσεις στο χώρο σας.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Εντός του Vault, με ιδανικό τρόπο και σε ειδικές θέσεις κάθετης τοποθέτησης, μπορείτε να αποθηκεύσετε όλο τον εξοπλισμό σας σε αθλητικά αξεσουάρ για να ολοκληρώνετε άψογα τις προπονήσεις σας. (Τα αξεσουάρ δεν περιλαμβάνονται)

Ποικιλία Προπονήσεων

Το iFIT σας προσφέρει μία ανεξάντλητη επιλογή προπονήσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τη διάθεσή σας κάτι διαφορετικό κάθε μέρα. Από sessions μυϊκής ενδυνάμωσης γεμάτα ενέργεια και αδρεναλίνη έως αναζωογονητικές ασκήσεις yoga.

Άψογη Λειτουργικότητα

Με το Vault έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αξεσουάρ άθλησης σε ειδικές θέσεις: αλτήρες, kettlebells, λάστιχα, είδη yoga & pilates. Η προπόνησή σας μόλις ανέβηκε επίπεδο. (Αξεσουάρ δεν περιλαμβάνονται)

 

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΥΪΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ
YOGA, PILATES & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το Τέλειο Είδωλό σας στον Καθρέπτη

Προπονηθείτε με τους καλύτερους personal trainers του iFIT ακολουθώντας τις οδηγίες και τις κινήσεις τους χωρίς να μπερδεύεστε. Είστε σε θέση να εκτελείτε τις ασκήσεις σας άψογα προς την κατεύθυνση του προπονητή σας χάρη στον αντικατοπτρικό καθρέπτη. 

(Αξεσουάρ δεν περιλαμβάνονται)

156cm ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ
ΟΘΟΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ
ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΦΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ iFIT

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ iFIT

Δωρεάν συνδρομή iFIT για ένα (1) μήνα.

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 350 προκαθορισμένα προγράμματα εκπαίδευσης και προπονηθείτε σε όλο τον κόσμο μέσω των συμβουλών προπόνησης και των εικονικών διαδρομών που θα βρείτε στην εφαρμογή iFIT.

Μοναδική Θέα

Δείτε το νέο σας εαυτό. Ο καθρέπτης περιστρέφεται κατά 360 μοίρες. Έτσι έχετε πάντα την καλύτερη οπτική γωνία για να παρακολουθείτε τόσο τον personal trainer όσο και τον εαυτό σας, όποιο πρόγραμμα iFIT προπόνησης κι αν εκτελείτε. 

(Αξεσουάρ δεν περιλαμβάνονται)

Με το Άγγιγμά σας Μόνο

Αντανάκλαση & Αντίδραση. Ο καθρέπτης των 156 cm κρύβει μία εκτεταμένη οθόνη αφής. Η πλοήγηση στην τεράστια βιβλιοθήκη με fitness sessions του iFIT και η επιλογή της προπόνησής σας είναι πλέον στα δάχτυλά σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 62 x 36 x 185 cm
 • Μικτό Βάρος (Kg): 122
 • Διαστάσεις συσκευασίας (ΜxΠxΥ σε cm): 190x68x31cm
 • Οθόνη: 32” Full Color Capacitive Touch Tablet
 • Ηχεία: Dual 2 x 3” Bluetooth
 • Επιφάνεια αντικατοπτρισμού: 61 x 152 cm
 • Βάση αποθήκευσης προπονητικού εξοπλισμού, με πρόσοψη ψηφιακής απεικόνισης on-line προπονήσεων και αντικατοπτρισμού του ασκούμενου
 • Home Personal Training με απεριόριστες προπονήσεις μέσω του IFIT App (απαιτείται συνδρομή)
 • Δώρο μηνιαία συνδρομή iFIT™
 • Με ρυθμιζόμενα ράφια για ασφαλή αποθήκευση αξεσουάρ προπόνησης πχ αλτήρες, kettlebells, λάστιχα, είδη yoga & pilates (δεν περιλαμβάνονται)
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών: με τεχνολογία ActivePulse™, συμβατό με SmartBeat Arm Band (δεν περιλαμβάνεται)
 • Απαιτείται ελάχιστη συναρμολόγηση (βάσης & πόρτας)
 • Εγγύηση: 2 έτη

 

1 Για την ενεργοποίηση του δώρου, απαιτείται η χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Με τη λήξη της δωρεάν συνδρομής, αυτή ανανεώνεται αυτόματα στις τιμές χρέωσης που ισχύουν εκείνη τη στιγμή εκτός κι εάν ακυρωθεί πριν τη λήξη.

2 Το χρώμα, το στυλ και η αποθήκευση των αξεσουάρ εντός του Vault ενδέχεται να διαφέρουν.

Η αμερικάνικη NordicTrack  κατασκευάζει τα No.1 όργανα γυμναστικής για premium interactive personal training. Μέλος του ομίλου iFIT Health & Fitness Inc., προσφέρει απαράμιλλης ποιότητας όργανα προπόνησης: hi tech διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα, κωπηλατικές και όργανα δύναμης, προσεγμένα και τελειοποιημένα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Διασυνδέονται με την προπονητική εφαρμογή iFIT App. Εδώ, υπάρχουν χιλιάδες προπονήσεις-live ή on-demand, στο studio, σε google maps ή στις πιο εξωτικές γωνιές του κόσμου, για όλα τα επίπεδα αθλούμενων. Οι πιο διάσημοι personal trainers με την ενέργειά τους προσφέρουν ασύγκριτες εμπειρίες άθλησης σε εκατομμύρια fitness fans σε 120 χώρες.