Calisthenic & Crosstraining Rigs

Τα Crosstraining Rigs είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν αμέτρητες επιλογές στους αθλητές και τους επαγγελματίες του fitness που αναζητούν υψηλή ποιότητα και ευελιξία στην προπόνησή τους.

Με δύο κύρια προφίλ, το CHALLENGE (60x60mm, πάχος 3,2mm) και το MASTER (75x75mm, πάχος 3,2mm), το σύστημα επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων, αυτοφερόμενων ή επιτοίχιων κατασκευών για κάθε ανάγκη.

Πέρα από τη δομική ανθεκτικότητα, προσφέρει μια εκτεταμένη γκάμα προκατασκευασμένων δομών. Κάθε μοντέλο διατίθεται σε ποικιλία παραλλαγών, προσφέροντας συνολικά 40 διαφορετικές διαμορφώσεις, από δομές με ένα έως πέντε ανοίγματα.

Η σειρά περιλαμβάνει λειτουργικά αξεσουάρ όπως γάντζους,λαβές, δίζυγα βυθισμάτων ,στηρίγματα μπάρας και πλατφόρμες ανύψωσης, τα οποία επεκτείνουν τις δυνατότητες εκπαίδευσης.

Cable Cross Units
Lever Arms
Landmines
Lifting Platforms

Επιπλέον, διαθέτει αξεσουάρ για αποθήκευση μπαλών τοίχου, μπαλών slam, αλτήρων, power bags, μπαλών bosu, χαλαρών και δίσκων προφυλακτήρα, καθώς και αντλιών σώματος.

Το Cross training rig αντιπροσωπεύει μια λύση για προχωρημένη και προσαρμοσμένη προπόνηση, συνδυάζοντας ανθεκτικότητα, ευελιξία και καινοτομία σε κάθε χρήστη.

ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ;
ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο B2B για πρόσβαση σε τεράστια γκάμα επαγγελματικών ειδών σε τιμές χονδρικής!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ-LEOS.GR
 • ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

  Σας δείχνουμε το δρόμο στο σχεδιασμό και το στήσιμο γυμναστηρίων! Από ένα αλτηράκι έως ολοκληρωμένο εξοπλισμό! Σε εμάς θα βρείτε έμπειρους, επαγγελματίες συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το χώρο άθλησης που ονειρεύεστε.

  3D DESIGN ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ

  Στη LEOS S.A ασχολούμαστε με τον εξοπλισμό γυμναστηρίων εδώ και 30 χρόνια. Έχουμε αναπτύξει ένα πλήρες φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε όργανα γυμναστικής, ειδικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης. Μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις από την αρχική μελέτη και το σχεδιασμό έως την προμήθεια και την εγκατάσταση των οργάνων άθλησης.

 • ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Στη LEOS S.A επιλέγουμε να φέρουμε κοντά σας μόνο τις καλύτερες επιλογές άθλησης και αθλητικού εξοπλισμού.

  Με προσήλωση στην αγορά του fitness εδώ και 30 χρόνια, η εμπειρία και το κύρος της LEOS S.A σας προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, πλούσια γκάμα που καλύπτει κάθε ανάγκη.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΚΑΘΕ BUDGET

  Η μεγάλη μας εμπειρία στον σχεδιασμό και εξοπλισμό γυμναστηρίων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες κάθε γυμναστηρίου και κάθε εγκατάστασης και να προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.

  Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής και προσαρμογής του εξοπλισμού σύμφωνα με το budget του ενδιαφερόμενου.

  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

  ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ

 • ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ SERVICE

  Πάντα στο πλευρό σας!

  "Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, είναι ένα διαρκές στοίχημα το οποίο το κερδίζουμε καθημερινά."

  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

3D ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μαζί θα σχεδιάσουμε & θα αναβαθμίσουμε το χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε. Θα οπτικοποιήσουμε τις επιλογές σας, με 3D φωτορεαλιστικά σχέδια , δημιουργώντας το χώρο που έχετε ονειρευτεί.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ PROFILE

Αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση στις καλύτερες τιμές της αγοράς, ανακαλύψτε ειδικά προϊόντα και ενημερωθείτε άμεσα για διαθεσιμότητες και ειδικές προσφορές.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Έχετε κάποια απορία ή ανάγκη για τεχνική υποστήριξη για την χρήση και συντήρηση των μηχανημάτων σας ; Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης και θα σας παρέχουμε την βοήθεια που χρειάζεστε.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΣΠΑ

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και τις επιδοτήσεις που είναι διαθέσιμες για εσάς και μάθετε πώς μπορείτε να τις αξιοποιήσετε.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Μιλήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της Leos και ανακαλύψτε τις καλύτερες λύσεις χρηματοδότησης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ

Καλέστε στο 2109536512 και ένας εκπρόσωπος της LEOS θα είναι διαθέσιμος να σας βοηθήσει ζωντανά και άμεσα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ