Πάγκος GHD WBX-250 TOORX

Κωδικός: 06-432-209

Product information

Περιγραφή

Πάγκος γυμναστικής για χρήση σε κέντρα Cross Training.

Ο νέος επαγγελματικός πάγκος προπόνησης της Toorx WBX 250 είναι ένα καινοτόμο προϊόν. Πολύ χρήσιμος και ευέλικτος πάγκος κατάλληλος για προπονήσεις CrossFit που σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα.

Ο επαγγελματικός πάγκος WBX 250 έχει ενισχυμένους χαλύβδινους σωλήνες με ορθογώνια διατομή 70x50x3 mm που του επιτρέπει να υποστηρίζει χρήστες βάρους έως 200 kg.

Ιδανικός για εκγύμναση των μυών των ποδιών, των κοιλιακών, της πλάτης και των γλουτών.

Τα μαξιλαράκια για τους κοιλιακούς και το κάτω μέρος της πλάτης έχουν επένδυση από οικολογικό δέρμα και γέμισμα για μέγιστη άνεση κατά τη χρήση. Οι κύλινδροι στήριξης των ποδιών είναι γεμισμένοι με υψηλής πυκνότητας αφρώδες υλικό και επένδυση PU.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μικτό Βάρος (Kg): 54

Διαστάσεις συσκευασίας (ΜxΠxΥ σε cm): 94x82x28cm

Σκελετός από χάλυβα με διατομή  70x50x3 mm

Περιλαμβάνονται οι τροχοί μεταφοράς

Βάρος προϊόντος 50 kg

Διαστάσεις προϊόντος 216,5 x 89 x 113 cm

Πάγκος εκγύμνασης ποδιών, κοιλιάς, οσφυϊκής χώρας και γλουτών
Μέγιστο βάρος χρήστη 200 kg.
Κοιλιακή / οσφυϊκή στήριξη με αφρώδες υψηλής πυκνότητας και επένδυση από οικολογικό δέρμα μεγέθους 220 x 270 x 160 mm x 2.
Οριζόντια ρύθμιση σε 7 επίπεδα
Πολύ μεγάλοι κύλινδροι στήριξης ποδιών με αφρώδες υψηλής πυκνότητας και επικάλυψη από οικολογικό δέρμα
Σκελετός από χάλυβα με διατομή  70x50x3 mm
Περιλαμβάνονται οι τροχοί μεταφοράς
Πιστοποιήσεις CE EN ISO 20957-1

Η ιταλική Toorx  έχει καταξιωθεί στην αγορά του fitness σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, δίνοντας λύσεις άθλησης υψηλού ποιοτικού επιπέδου με σχεδιασμό made in Italy. Στη σειρά περιλαμβάνονται όλα τα είδη μηχανημάτων cardio, διάδρομοι γυμναστικής - τρεξίματος, ποδήλατα όρθια και καθιστά, ελλειπτικά μηχανήματα, κωπηλατικές μηχανές αλλά και πλήθος μοντέλα σε πάγκους και μηχανές δύναμης για μυϊκή ενδυνάμωση. Επιλέξτε το όργανο άθλησης που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και συμπληρώστε το πρόγραμμα προπόνησής σας με αξεσουάρ γυμναστικής και μικρο-όργανα από την αντίστοιχη πλούσια γκάμα: είδη yoga, cross training, στρώματα γυμναστικής, βαράκια, αλτήρες με δίσκους, μονόζυγα. Η Toorx προσφέρει την πιο αξιόπιστη και ασφαλή γυμναστική στο σπίτι αλλά και την ιδανική επιλογή για το γυμναστήριο και τον επαγγελματία γυμναστή.