Διάδρομος Commercial 1750 NORDICTRACK

Κωδικός: 04-470-043

Product information

ή
2.499,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 2.770,00€
208,25€/μήνα 0% για 12 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

Περιστρεφόμενη HD Smart Touchscreen
12% ως -3% Κλήση
SpaceSaver® Design Αναδίπλωσης
Ασκήσεις με Καθοδήγηση iFIT Trainer

High Definition Οθόνη 14"

Με Ενσωματωμένα Ηχεία

Περιστρεφόμενη HD οθόνη αφης 14''

Η 14'' HD οθόνη  που περιστρέφεται προσφέρει ενα ολοκληρωμένο γυμναστήριο στο σπίτι σας με 1.000+ προπονήσεις iFIT - από HIIT έως γιόγκα.

Αυτόματη Ρύθμιση Ταχύτητας & Κλήσης

Ειδικοί trainers της iFIT προσαρμόζουν αυτόματα την ταχύτητα και την κλήση του διαδρόμου χρησιμοποιώντας τεχνολογία AutoAdjust.


12% Ανηφορική κλήση


3% Κατηφορική κλήση


0-22 km/h


Αυτόματη προσαρμογή

Interactive. Personal. Training.

Δωρεάν μηνιαία (30 ημέρες) συνδρομή ​ 

Η αμερικάνικη NordicTrack κάνει το fitness απόλυτα προσωπική υπόθεση του καθενός. Κατασκευάζει αξεπέραστα hi-tech όργανα γυμναστικής ενώ ταυτόχρονα φροντίζει όλοι μας να έχουμε ένα εξαιρετικό κίνητρο για να ασκηθούμε. Με την προπονητική εφαρμογή iFIT, μπαίνουμε σε μια fitness παρέα 6.5 εκατομμυρίων μελών και προπονούμαστε από 180 trainers.

Η επίτευξη του προπονητικού σας στόχου είναι πλέον πανεύκολη. Ο διάδρομος γυμναστικής NordicTrack Commercial 1750 διαθέτει την τεχνολογική υπεροχή που χρειάζεστε για να ακολουθήσετε με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τις συμβουλές των ειδικών του fitness: οθόνη αφής, καθοδική κλίση, πολύ άνετη επιφάνεια τρεξίματος, αυτόματο χειρισμό ταχύτητας και κλίσης από το πρόγραμμα iFIT που παρακολουθείτε. Περιλαμβάνει δωρεάν μηνιαία συνδρομή στο iFIT APP.

 Η NordicTrack εφαρμόζει εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής. Συστήνει το διάδρομο γυμναστικής NordicTrack Commercial 1750 για άτομα έως 135 kg.

Αντικραδασμικό Σύστημα Runners Flex™

Το προηγμένο αντικραδασμικό σύστημα του διαδρόμου Commercial 1750 σας δίνει την επιλογή να ρυθμίσετε την αίσθηση του δαπέδου στα πόδια σας σε πιο μαλακό ή πιο σκληρό προσομοιάζοντας το δρόμο της προπόνησης που παρακολουθείτε.

Space Saver Design

Το πρακτικό σύστημα αναδίπλωσης και ανοίγματος του διαδρόμου σας επιτρέπει όχι μόνο να εξοικονομείτε χώρο μετά από κάθε προπόνηση, αλλά και να αποθηκεύετε το διάδρομο με άνεση και στυλ. Με μία απλή κίνηση, ο διάδρομος μαζεύει, και έτσι μεταξύ των προπονήσεων, απολαμβάνετε όχι μόνο την αποθήκευση χώρου, αλλά και τον χαρακτήρα του διαδρόμου που μεταμορφώνεται με μία κίνηση, αποτελώντας μια ορατή επένδυση στην αισθητική του χώρου σας.

12% LIVE ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΚΛΙΣΗΣ
-3% LIVE ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΟΔΙΚΗΣ ΚΛΙΣΗΣ
0-22 KPH

Motivation Designed For You

Κινητοποιηθείτε, με προοδευτικά προγράμματα ασκήσεων, σχεδιασμένα για να σας μεταμορφώσουν.

Ξεπεράστε τον εαυτό σας ολοκληρώνοντας νέα challenges κάθε μήνα και κυνηγώντας καινούργιους στόχους κάθε φορά!

SmartAdjust™ Ai tech

Αλγόριθμοι machine learning προσαρμόζουν αυτόματα κάθε άσκηση στα μέτρα σας.

Παρακολουθήστε τις θερμίδες και καρδιακούς παλμούς καθώς δουλεύετε προς τους στόχους σας.

14” HD TOUCHSCREEN Η 14'' HD οθόνη αφής περιστρέφεται, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε όσο τρέχετε αλλά και από κάθε οπτική γωνία εκτός διαδρόμου.
RUN ON DEMAND Αποκτήστε πρόσβαση σε μια συνεχώς διευρυνόμενη βιβλιοθήκη προπονήσεων μέσω streaming.
ΦΗΜΙΣΜΕΝΟΙ TRAINERS Οι personal trainers μας έχουν ξεχωριστό ιστορικό και αξίες, και έτσι πάντα θα μαθαίνετε κάτι καινούργιο.
AUTOADJUST™ Αφήστε τον iFit trainer να ρυθμίζει την κλίση και ταχύτητά σας αυτόματα, ενώ εσείς δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό σε κάθε προπόνηση.
GOOGLE MAPS™² Τρέξτε σε όποιο μέρος το κόσμου επιθυμείτε με την εκπληκτική τεχνολογία προπόνησης Google Maps™.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Με πρόσβαση σε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία κάθε σας προπόνησης, θα ενημερώνεστε πόσο αποτελεσματικές είναι οι ασκήσεις που κάνετε και πως να βελτιωθείτε.
IFIT FAMILY ΣΥΝΔΡΟΜΗ Προσθέστε ως 5 ενήλικες χρήστες που θα μπορούν να γυμνάζονται σε πολλαπλά μηχανήματα χρησιμοποιώντας την οικογενειακή σας συνδρομή iFIT.
iFIT APP Απολαύστε διαδραστικές προπονήσεις όπου κι αν βρίσκεστε με ό,τι εξοπλισμό διαθέτετε με την εφαρμογή iFIT για Android & iOS.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ Οθόνη Αφής 14” Smart HD

iFIT Enabled 1

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ Αυτόματος Έλεγχος από τον Προπονητή

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Απόδοση Γραφικών HD με Πρόσθετη Ψύκτρα Επεξεργαστή

ΤΑΧΥΤΕΡΗ Wi-Fi Συνδεσιμότητα Dual 2.4 GHz & 5 GHz

ΝΕΟ Μοτέρ Κλίσης Αθόρυβης Τεχνολογίας

ΝΕΟ Android 9 OS

ΝΕΟ Διασύνδεση Ακουστικών μέσω Bluetooth

Δύο Ηχεία 2’’ Digitally-Amplified

ΑΝΕΣΗ


Runners Flex™ Αντικραδασμικό Σύστημα

51 – 152 cm Διαστάσεις Επιφάνειας Τρεξίματος

AutoBreeze™ Ανεμιστήρας Προπόνησης

Ενσωματωμένη Θήκη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


3.5 CHP Drive System2

-3% κλίση καθόδου έως 12% κλίση ανόδου

0 – 12 MPH Ταχύτητα

OneTouch® Controls

Smart-Response Drive System

1.9” Ράουλα ακριβείας, ζυγοσταθμισμένα, μη εύκαμπτα

Σχεδίαση SpaceSaver® με Σύστημα Αναδίπλωσης EasyLift™ Assist

135 kg Μέγιστο Βάρος Χρήστη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Εγχειρίδιο Χρήσης

Οδηγίες Συναρμολόγησης

199 x 90 x 164 cm Διαστάσεις Διαδρόμου (ΜxΠxΥ)

112 x 90 x 179 cm Διαστάσεις σε Αναδίπλωση (ΜxΠxΥ)

109 kg Βάρος Κιβωτίου

214 x 85 x 37 cm Διαστάσεις Κιβωτίου (ΜxΠxΥ)

2 Έτη Εγγύηση, 5 Έτη ειδικά στο Μοτέρ, 12 Έτη ειδικά στο Πλαίσιο

1 Για την ενεργοποίηση του δώρου, απαιτείται γρήγορο Wi-Fi και χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Με τη λήξη της δωρεάν συνδρομής, αυτή ανανεώνεται αυτόματα στις τιμές χρέωσης που ισχύουν εκείνη τη στιγμή εκτός κι εάν ακυρωθεί πριν τη λήξη.

 

2 Η συνεχής ιπποδύναμη (CHP) είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές διαδρόμων γυμναστικής για ευκολία στη σύγκριση των μοντέλων διαδρόμων από τους καταναλωτές. Η μέτρηση CHP μετρά τη μηχανική ισχύ του μοτέρ στο εργαστήριο. Η μέτρηση αυτή δεν υποδηλώνει τη λειτουργική ιπποδύναμη του διαδρόμου κατά την τυπική οικιακή χρήση, όπου ο κινητήρας δεν λειτουργεί με την ιπποδύναμη που φαίνεται.

Η αμερικάνικη NordicTrack  κατασκευάζει τα No.1 όργανα γυμναστικής για premium interactive personal training. Μέλος του ομίλου iFIT Health & Fitness Inc., προσφέρει απαράμιλλης ποιότητας όργανα προπόνησης: hi tech διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα, κωπηλατικές και όργανα δύναμης, προσεγμένα και τελειοποιημένα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Διασυνδέονται με την προπονητική εφαρμογή iFIT App. Εδώ, υπάρχουν χιλιάδες προπονήσεις-live ή on-demand, στο studio, σε google maps ή στις πιο εξωτικές γωνιές του κόσμου, για όλα τα επίπεδα αθλούμενων. Οι πιο διάσημοι personal trainers με την ενέργειά τους προσφέρουν ασύγκριτες εμπειρίες άθλησης σε εκατομμύρια fitness fans σε 120 χώρες.