Ελλειπτικό Όργανο Γυμναστικής ELIPSO P KETTLER

Κωδικός: 04-455-032

Product information

ή
999,00 €
Τιμή με Φ.Π.Α.
Αρχική Τιμή: 1.110,00€
83,25€/μήνα 0% για 12 μήνες μέσω πιστωτικής κάρτας
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Περιγραφή

75 χρόνια κορυφαία επιλογή KETTLER

Με παγκόσμια παρουσία εδώ και 75 χρόνια, η KETTLER ερευνά συνεχώς νέες καινοτόμες τεχνολογίες και κατοχυρώνει ευρεσιτεχνίες για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια του αθλούμενου. Βασίζεται στην αθλητική επιστήμη έτσι ώστε το όργανο γυμναστικής που θα επιλέξετε να γίνει ο προσωπικός σας γυμναστής για μια ζωή.

Απολαύστε μία μοναδική προπονητική εμπειρία σε ένα ελλειπτικό όργανο γυμναστικής. Το ελλειπτικό KETTLER ELIPSO P διαθέτει ηλεκτρομαγνητικό σύστημα αντίστασης, πολύ μεγάλο βάρος τροχού για άψογα ομαλή, φυσική κύλιση και μεγάλο μήκος διασκελισμού. Άριστη επιλογή για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, που θέλουν να γυμνάσουν ομοιόμορφα όλο το σώμα χωρίς καταπονήσεις των αρθρώσεων ή τραυματισμούς.

 Η Kettler, με την αξεπέραστη τεχνογνωσία της, εφαρμόζει τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής. Συστήνει το ελλειπτικό ELIPSO P για άτομα έως 130 kg.

XXL βάρος τροχού
Μήκος διασκελισμού 500 mm
Προγράμματα
Ευανάγνωστη οθόνη

Μεγάλο βάρος τροχού για φυσική κύλιση

Όσο μεγαλύτερο είναι το βάρος τροχού σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, τόσο πιο ομαλή και λειτουργική κίνηση προσφέρει κατά την προπόνηση στον χρήστη. Στόχος της KETTLER είναι η άψογη κύλιση τροχού όλων των μοντέλων ελλειπτικών της. Το ELIPSO P διαθέτει βάρος τροχού 18 kg, αρκετά πιο πάνω από το τυπικό βάρος αντίστοιχων ελλειπτικών της κατηγορίας του. Με κορυφαία σχεδίαση, καινοτόμα συστήματα λειτουργίας made by Kettler και στιβαρότητα που εντυπωσιάζει, το ελλειπτικό ELIPSO P διασφαλίζει άριστη, φυσική κύλιση, ξεκούραστη και ασφαλή προπόνηση.

LCD Υπολογιστής Προπόνησης

Διατήρηστε τους παράγοντες απόδοσής σας, όπως η ταχύτητα, οι θερμίδες που καίγονται, και η καρδιακή σου συχνότητα, συνεχώς υπό παρακολούθηση καθώς ασκείστε. Προσάρμοστε την προπόνησή σας στα δεδομένα αυτά και ορίστε στόχους που αντικατοπτρίζουν τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και ανάγκες. Ο υπολογιστής προπόνησης προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εως και 4 διαφορετικών προφίλ χρηστών, επιτρέποντας σε κάθε μέλος της οικογένειας ή της ομάδας να παρακολουθεί την πρόοδό του μεμονωμένα. Επιπλέον, διαθέτει 12 διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, τα οποία σας βοηθούν να διατηρείσετε την ποικιλία στις προπονήσεις σας και να προκαλείτε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης σας.

Αισθητήρες στις χειρολαβές

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες παλμού στις λαβές του Elipso P είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχουν ακριβείς μετρήσεις της καρδιακής σας συχνότητας σε πραγματικό χρόνο, ενώ εσείς επικεντρώνεσαι στην προπόνησή σας. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς την ένταση της άσκησής σας και να  την προσαρμόζετε ανάλογα, για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μεγάλο μήκος διασκελισμού για φυσική κίνηση

Όσο πιο μεγάλο είναι το μήκος διασκελισμού σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής, τόσο πιο φυσικά και αποδοτικά μπορεί να κινηθεί ο χρήστης κατά την προπόνηση. Το KETTLER ELIPSO P, με πολύ μεγάλο μήκος διασκελισμού 500 mm, εξασφαλίζει άνετη και λειτουργική κίνηση στους ψηλούς χρήστες. Ο στόχος σας είναι η εκγύμναση όλου του σώματος, η καύση λίπους και η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης με τον πιο φυσικό τρόπο κίνησης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ελλειπτικό μηχάνημα εμπρόσθιου τροχού
 • Μαγνητικό σύστημα αντίστασης ελεγχόμενο από ηλεκτρικό μοτέρ
 • Σύστημα μετάδοσης κίνησης μέσω δίσκου με επιμήκεις ιμάντες
 • Ηλεκτρική ρύθμιση αντίστασης 16 επιπέδων, εξαρτημένη από τις περιστροφές
 • Ρύθμιση κλίσης κονσόλας κομπιούτερ
 • Βάρος τροχού: 18 Kg
 • Παροχή ενέργειας: Ηλεκτρική (230V) με μετασχηματιστή
 • Μήκος δρασκελισμού: 500 mm
 • Διαστάσεις όταν στηθεί σε cm (ΜxΠxΥ): 185 x 68 x 164 cm
 • Καθαρό βάρος: 75 Kg
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 130 Kg

COMPUTER ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

 • Oθόνη LCD
 • Μνήμη 4 χρηστών
 • 12 προγράμματα άσκησης
 • Πρόγραμμα ελέγχου καρδιακών παλμών
 • Μέτρηση διανυθείσας απόστασης, χρόνου, θερμίδων, καρδιακών παλμών, ταχύτητας, ταχύτητας πεντάλ, θερμοκρασίας δωματίου
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών με αισθητήρες παλάμης στις χειρολαβές & ζώνη στήθους (δεν περιλαμβάνεται)
 • Εγγύηση: δύο (2) έτη

Η Kettler    αποτελεί την κορυφαία επιλογή στα όργανα γυμναστικής. Παγκόσμιος ηγέτης, φροντίζει για την υγεία μας εδώ και 75 χρόνια εφαρμόζοντας τις εξελίξεις της αθλητικής επιστήμης. Με συνεχείς έρευνες, καινοτομίες και κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες κατασκευάζει τα πιο ασφαλή όργανα γυμναστικής: διάδρομοι γυμναστικής, ελλειπτικά, ποδήλατα προπόνησης, κωπηλατικές και πολυόργανα. Εκτός από αξεπέραστη τεχνογνωσία και τις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής, τα μηχανήματα άθλησης Kettler διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και το εξαιρετικό τους design. Έρχονται σταθερά πρώτα στις προτιμήσεις ιδιωτών και επαγγελματιών. Γυμναστείτε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και ζήστε τη διαφορά σε κάθε σας προπόνηση!